Esport a MEFOB Fesztiválon? Igen, nevezz most az EA Sports FC24 versenyre!

Esport a MEFOB Fesztiválon? Igen, nevezz most az EA Sports FC24 versenyre!

A legjobb virtuális futballisták nemzetközi mezőnyben folytathatják a küzdelmeket.

A Magyar E-sport Szövetség és a Győri Széchenyi István Egyetem elhozza nektek a legnagyobb egyetemi EA Sports FC24-versenyt! A MEFOB Fesztiválhoz először csatlakozik a világ legnépszerűbb sport videójátéka, amely milliókat szórakoztat a mindennapokban. A kontrollereket érdemes megragadni, ugyanis az első három helyezett pénzdíjazásban részesül, valamint a két döntős továbbjut a V4 University Esports Cupra, a nemzetközi megmérettetésre.

Ezeket olvastad már?

Hogyan regisztrálhatsz a versenyre?

Ha érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkezel bármelyik magyar egyetemen, akkor az alábbi lépéseken kell végighaladnod.

  1. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot!
  2. Csatlakozz a verseny hivatalos Discord szerverére!
  3. Erősítsd meg a nevezésed május 1-jén 16:00 és 23:59 között az erre dedikált Discord-szobában!
  4. A május 2-án megrendezésre kerülő LAN-on jelenj meg! (Hiába regisztrálsz, nem játszhatsz akkor, ha nem tudsz elutazni Győrbe...)

Maximum 32 fő vehet részt a versenyen, ezért érdemes minél hamarabb elkezdeni a regisztrációs folyamatokat, ugyanis a lassúak lemaradnak erről a fantasztikus eseményről. Nemcsak egyéni, hanem intézményi szintről is érkezhetnek a regisztrációk. Minden résztvevő egyetem maximum két játékost delegálhat, érdemes felkeresni a saját HÖK-öd/kapcsolattartód, ha szeretnél még több információt megtudni erről.

További részletekért mindenképp keresd fel az összegző dokumentumot, ahol szerepelnek a helyszíni verseny részletei, a szállással és étkezéssel kapcsolatos lehetőségek, valamint az összes elérhetőség, amire szükséged lehet, hogy ne ütközz egyetlen akadályba sem a regisztrációtól az eredményhirdetésig.

Kövess Minket!



Gamer szótár