Még idén kapunk egy vérfagyasztó Alien játékot, de...

Még idén kapunk egy vérfagyasztó Alien játékot, de...

...sokaknak bizony nem fog tetszeni a megvalósítás.

Egyelőre még kevés olyan játék született, ami miatt igazán megéri beruházni a virtuális valóságra, de a Half Life: Alyx és a Horizon Call of the Mountain után nem árt észben tartani, hogy van benne jövő. Most pedig egy újabb nagy franchise költözik át a VR-ba, miután bejelentették az Alien Rogue Incursiont, amely egy igazán ijesztő kaland lesz, ezért csak a legbátrabbaknak érdemes kipróbálni. Ha van valami, ami igazán félelmetes lehet ebben a műfajban, akkor az az Alien.

Az első teaserből nem sok mindent derült ki a címén túl, de azt legalább már tudni lehet, hogy Meta Quest 3-ra, PSVR 2-re és PC VR-ra (Steamen keresztül) jelenik majd meg, méghozzá ebben az esztendőben. Ez egy egyjátékos akció-horror VR-játék lesz, amely egy teljesen új történetet mesél el, tehát nem lesz köze azokhoz, amelyeket eddig láthattunk.

Ezeket olvastad már?

A közösség egy része egyébként például nem érti, hogy miért nem kapott VR-módot az Alien: Isolation, mivel az egy nagyon paráztató játék volt, de lehet, hogyha az alapoktól kezdve a virtuális valóságra építenek, akkor talán sokkal ütősebb lesz a végeredmény. Az új címet a Survios fejleszti, és állításuk szerint a Rogue Incursiont Alien rajongók tervezik Alien rajongóknak.

Elég sok tapasztalatuk van már ebben a műfajban, mivel korábbról olyan alkotásokat köszönhetünk nekik, mint a Creed: Rise to Glory és a The Walking Dead Onslaught – az előbbi jól sikerült, az utóbbit meg gyorsan felejtsük is el. A másik nagyszerű hír, hogy a stúdió együttműködik a 20th Century Games-szel, ezért nem lesz gond a hitelességgel és a jogokkal.

Ez az év nem csak egy játékot tartogat a rajongóknak, hiszen augusztusban jön a mozikba az Alien: Romulus, ami egy brutális horrorfilmet ígér a nézők számára.

Kövess Minket!



Gamer szótár