A Stellar Blade máris történelmet írt, imádják a játékosok

A Stellar Blade máris történelmet írt, imádják a játékosok

Úgy tűnik, hogy hozza a tőle elvárt szintet, sőt...

A Stellar Blade volt az idei év egyik legjobban várt játéka, legalábbis a Playstation 5 konzollal rendelkezők számára biztosan, hiszen egy exkluzív címről van szó. Pár napja végre elérhetővé vált, és azonnal játékosok tömegei vetették bele magukat a kalandba, melyben az emberiség jövője a tét. A történetközpontú akció-kalandjátékban hatalmas lények kergették az űrbe a föld lakosságát, ahova mi visszatérünk, hogy megpróbáljuk helyreállítani a rendet. Annak ellenére, hogy a rajongók egy része teljesen kiakadt azon, hogy a vártnál kevesebb pikáns tartalommal találkozott, összességében a Stellar Blade mindenkit sikeresen levett a lábáról, olyannyira, hogy már most beírta magát a videójátékok történelmébe.

A játékosok a Metacritic-en leadott értékelései alapján 91-es felhasználói pontot ért el, amivel minden idők harmadik legjobban értékelt PlayStation-játéka lett. A kritikusok véleménye alapján „csupán" 82 pontot érdemel, de végső soron úgyis a közösség igényeinek kell megfelelni, hiszen rajtuk áll vagy bukik egy adott játék sikere.

A Stellar Balde jelenleg nagyon korai szakaszban van, így természetesen még könnyedén megváltozhat a dolgok állása, azonban általában ez pozitív irányba szokott történni, hiszen a friss címek gyakran még hibáktól és egyéb zavaró tényezőktől nyüzsögnek. Ezeket a fejlesztők később kiküszöbölik, finomítanak a dolgokon, így a megkésve érkezőknek akár egy ennél is jobb élményben lehet részük.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár