Megjelent a játék, ami kenterbe veri és zsebre teszi a Phasmophobiát

Megjelent a játék, ami kenterbe veri és zsebre teszi a Phasmophobiát

Múmiák, csapdák és különböző elátkozott kincsek várnak ránk.

Az utóbbi években igencsak felkapottak lettek a kooperatív túlélőhorror-játékok, mely kategória hallatán valószínűleg legtöbbünknek a Phasmophobia, vagy a Lethal Company jut az eszünkbe. Ezeken felül persze számtalan hasonló cím került megalkotásra, azonban a legtöbb nem futja be a tőle remélt pályát, és viszonylag rövid időn belül eltűnik a süllyesztőben. A FOREWARNED fejlesztői – Dreambyte Games – azonban évek óta finomítják, a 2021-ben kiadott Early Access verziót, és mostanra végre beérett a gyümölcse, ugyanis a napokban kiadták a játék teljes változatát.

A FOREWARNED 1-4 fős indie túlélőhorror-játék, melyben a feladatunk az, hogy az ókori egyiptomi romok között lévő kincseket megszerezzük, azonban küldetésünk során szörnyek, csapdák, és különböző elátkozott tárgyak nehezítik a dolgunkat. 

Az 1.0-ás frissítés során új szörnyeket, új térképeket, és számtalan egyéb érdekességet adtak hozzá a játékhoz, amely most remélhetőleg jóval több ember figyelmét felkelti majd. Kategóriájában kiemelkedő, így komoly konkurenciája lehet a hasonló címeknek, melyekre a veteránok már amúgy is kezdenek ráunni – az eddigi visszajelzések alapján egyébként kimondottan imádják a játékosok.

Ha nektek is felkeltette az érdeklődéseteket, akkor most van a legjobb alkalom arra, hogy hozzáadjátok a könyvtáratokhoz. A FOREWARNEDre jelenleg 40%-os akció van Steamen, ami azt jelenti, hogy az eredeti 10,47 eurós ár helyett, csupán 6,47 euróért a miénk lehet. A leárazás egészen május 9-ig tart.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár