Egyetlen mondattal, milliónyi Fallout-rajongó lelkébe gázolt Todd Howard

Egyetlen mondattal, milliónyi Fallout-rajongó lelkébe gázolt Todd Howard

Ahogy a háború, úgy a Fallout-játékok helyszíne sem változik.

Továbbra is zakatol a hype-vonat a Fallout-széria körül, még akkor is ha együnk szemünk sír, a másik nevet. Az élőszereplős show parádés lett és óriási örömmel tértünk vissza a korábbi játékokhoz is, de a Fallout 4 next-gen frissítése beleköpött a levesünkbe. Habár időben megjött a patch, az több kárt okozott, mint hasznot. Reméljük a Bethesda gőzerővel ügyködik a javításán, mert jelenleg a Fallout 4 next-gen minden, csak nem egy következő generációs élmény. Arról nem is szólva, hogy emiatt a patch miatt halasztották el bizonytalan időre a Fallout: London megjelenését. Ez nem egy új játék lett volna, "csak" egy Fallout 4 mod, de annak akkora, hogy akár új játéknak is beillene, ráadásul ahogy az már a címéből kikövetkeztethető, a program maga mögött hagyta volna Amerikát és Londonba vitte volna az apokalipszist.

Sosem kaptunk még olyan Fallout-játékot, ami ne az Egyesült Államok területén játszódott volna és úgy tűnik nem is érdemes ilyenben reménykednünk. Todd Howard - a Bethesda Game Studios igazgatója - egy friss podcastben beszélt többek között arról a témáról is, hogy tervezik-e bemutatni az Amerikán túli világot a Falloutban?

„Véleményem szerint, a Fallout egyik varázsa az amerikai narratíva. Nyilván tudomást veszünk az Egyesült Államok határán túli egyes területekről is, de jelenleg a terv az, hogy maradunk Amerikában. Jobb meghagyni egy rejtélynek, hogy vajon mi történt Európában. A legrosszabb dolog amit tehetsz, ha megölöd ezt a rejtélyt."

Ezeket olvastad már?

Szóval, hiába szeretnénk látni Kanadát a játékban, Kínát vagy akár Európát - azt már korábban elképzeltünk milyen lenne, ha Magyarországon játszódna egy Fallout-játék - egyelőre nincsenek hasonló tervei a Bethesdának. Sebaj, majd talán a Fallout Londonnal kaphatunk egy kis ízelítőt az európai apokalipszisből.

Ezt láttad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár