A Shadow of the Erdtree kiegészítő az Elden Ring végét jelenti

A Shadow of the Erdtree kiegészítő az Elden Ring végét jelenti

A játék fejlesztői elárulták, hogy az lesz az első és egyben az utolsó hozzá érkező DLC.

Most már tényleg nem kell sokat várnunk, hogy 2022 egyik sikerjátékához, az Elden Ringhez megkapjuk a hatalmas izgalmakkal kecsegtető Shadow of the Erdtree kiegészítőt. A DLC június 21-én érkezik, és végre új kihívások elé állítja majd a játékosokat, akik mostanra már megannyi különleges eszköz segítségével pörgették ki az eredeti címet – elég a morzekódos barátunkra gondolni. Hidetaka Miyazaki – az Elden Ring játékigazgatója és a FromSoftware stúdió vezetője – a napokban egy interjúban beszélt a játék sorsáról, a mondandója pedig nagy meglepetésként érte a rajongókat.

Miyazaki elárulta, hogy a hamarosan érkező Shadow of the Erdtree lesz a közkedvelt játék első és egyben utolsó kiegészítője. Ez elsőre elég lehangolóan hangzik, de ettől függetlenül nem biztos, hogy az Elden Ring világának a végét jelenti, csupán lezár egy részt.

A játékigazgató nem zárja ki, hogy egy teljesen új Elden Ring játék lehetőségét. Állítása szerint a FromSoftware játékkészítési és fejlesztési stílusa nyitva hagyja az ajtót egy másik, ebben az univerzumban játszódó cím előtt – erről persze még nem mondhat semmi konkrétumot. Egyébként 2022-ben a Bandai Namco – a játék kiadója – is azt nyilatkozta, hogy az Elden Ring egy franchise kezdete lesz, ami a játékokon túl is életre hív valamit. Izgatottan várjuk, hogy a Shadow of the Erdtree után mit hoz a jövő, és reméljük, hogy még sok hasonló tartalmat készítenek nekünk, bármilyen név alatt is fussanak azok.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN