A focista, a cyberninja, a róka és a sci-fi szuperhős bemegy egy kocsmába...

A focista, a cyberninja, a róka és a sci-fi szuperhős bemegy egy kocsmába...

Ütős csomagot dobott a Sony erre a hónapra!

Valószínűleg nem csak mi, de a Sony is készül már a nyárra. Ettől függetlenül a gamer-élet nem állhat meg, nem dobhatja be a törülközőt a PlayStation Plus sem. Szerencsére szó sincs ilyesmiről, ahogy az már megszokhattuk, ebben a hónapban is kapunk néhány AAA-kategóriás, igazi sikerjátékot, amiket egyetlen forint elköltése nélkül játszhatunk, feltéve persze, ha van érvényes PS Plus előfizetésünk. Az elérhető csomagokról és áraikról itt tudsz tájékozódni.

Az pedig biztos, hogy májusban sem kell csalódnunk a Sony felhozatalában. Négy remek játékot kapunk a hónapban, négy merőben eltérő műfajú játékot, amikkel így bárki megtalálhatja a számítását. 

Ezeket olvastad már?

A Sportrajongók ingyen vethetik bele magukat az EA Sports FC 24 kínálta élményekbe, sikerre viheti kedvenc klubjukat vagy akár saját csapatukat is a bajnoki cím felé röpíthetik. Aki egy kis akcióra vágyik, annak ott a Ghostrunner 2, ami egy meglehetősen egyedi cyberpunk-világba kalauzol, rendkívül addiktív harcrendszerrel. Annak sem félnie, aki a katanákkal való hadonászás helyett inkább lövöldözni szeretne, a Destiny 2 legfrissebb, Lightfall névre hallgató DLC-je is a májusi PS Plus felhozatal darabja. Természetesen lehet kritizálni a Destiny 2-t, ahogy bármely más játékot is, de azt el kell ismerni, hogy jelenleg ez a legjobb FPS-MMO a piacon.

Végül, de nem utolsó sorban pedig nem mehetünk el a Tunic mellett sem. A soulslike elemekkel operáló, mégis inkább a klasszikus Zelda címeket idéző cuki játék ne tévesszen meg senkit. Nem egy gyerekeknek szóló programról van szó, rendkívül mély, rendkívül tartalmas és meglepően nehéz játék a Tunic, amit kár lenne kihagyni.

Kövess Minket!



Gamer szótár