Call of Duty, Gears of War, Starfield - Ütős lesz a nyári Xbox Showcase

Call of Duty, Gears of War, Starfield - Ütős lesz a nyári Xbox Showcase

Kimondottan ígéretesnek tűnik a Microsoft következő rendezvénye.

Most már tényleg hamarosan, június 9-én lesz az Xbox Showcase, ami igazán különlegesnek ígérkezik, ugyanis ez lesz az első alkalom, hogy az esemény tartalmazni fogja az Activision Blizzard, a Bethesda és a Microsoft Xbox Game Studios játékait is. A játékosok már elképesztő izgalommal várják, hogy végre megtudják mire is számíthatnak az elkövetkezendő időszakban, ami minden bizonnyal rengeteg érdekességet tartogat a számunkra. Sokan már tudni vélik, hogy mely játékok lesznek a júniusi esemény középpontjában, ezért most összeszedtük, hogy ezek alapján valószínűleg mire számíthatunk.

A Microsoft azt ígérte, hogy bemutatja „egy szeretett franchise következő részletét”, ami több mint valószínű, hogy a Call of Duty: Black Ops Gulf War leleplezését jelenti – ez állhat majd a rendezvény középpontjában. Egyes források úgy tudják, hogy egy új Gears of War játék is bejelentésre kerül, valamint több megjelenési dátumra is fény derül majd, köztük a Starfieldbe Shattered Space bővítményével. Ha minden igaz, akkor az új Call of Duty októberben, az Avowed és a Microsoft Flight Simulator novemberben, az Indiana Jones and the Great Circle pedig decemberben debütál.

Úgy hírlik, hogy a Microsoft sok játékot fog bemutatni – többe mint tavaly –, és már jó néhány dolgot megtudhatunk majd a 2025-ös felállásról is. Természetesen ezeket nem érdemes készpénznek venni, hogy ne érje csalódás az embert, de általában az ilyen szivárogtatások helytállóak. Alig egy hónap és minden kiderül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár