Gray Zone Warfare, Sea of Thieves és az orkok – Ezekkel játszunk a hétvégén

Gray Zone Warfare, Sea of Thieves és az orkok – Ezekkel játszunk a hétvégén

Brutális játékokkal gazdagodtunk az elmúlt napokban, itt az ideje akcióba lendülni.

Itt az ideje, hogy kipróbáld magad kalózként, vagy belevesd magad a legkeményebb dzsungel csatákba, de még sok egyéb lehetőség is a rendelkezésedre áll, melyekkel könnyedén elütheted a hétvégét. Szerencsére a hét folyamán számos érdekes cím a felszínre került, melyekből most összeválogattam azt az ötöt, amiket mi biztosan előveszünk a napokban.

Ezeket olvastad már?

 Sea of Thieves 

A Sea of Thieves már rég meghódította az Xbox és a PC felületét, és éppen itt volt az ideje, hogy a PlayStationösök is belekóstolhassanak abba, hogy milyen vérbeli kalóznak lenni. A játék a héten debütált a Sony konzolján, és rögtön elképesztő népszerűségnek örvend. Te se maradj ki belőle!

 Gray Zone Warfare

A Gray Zone Warfare az idei év egyik, ha nem a legjobban várt taktikai FPS-játéka, aminek a héten végre elérhetővé vált a korai hozzáférésű verziója. Annak ellenére, hogy a közösség elég vegyesen fogadta, elképesztő népszerűségnek örvend, és minden bizonnyal komoly jövő elé néz. Egy korábbi cikkben hosszabban foglalkoztunk vele.

 Orcs Must Die! 3 

Az Orcs Must Die! 3 a népszerű Towers Defense sorozat legújabb tagja, ahol csapdákat elhelyezve, és brutális fegyvereket használva kell visszavernünk a könyörtelen orkok hullámait. Készülj fel, és vess be mindent azért, hogy a szörnyetegeket távol tartsd a bázisodtól. A legjobb az egészben, hogy akár kooperációban is játszható a barátaink társaságában. A játék alapjáraton 30 dollár lenne, de ehelyett most majd ingyenesen begyűjthetjük az Epic Store-ból.

 MotoGP 24 

A motorsportok szerelmeseinek valószínűleg nem kell bemutatnom a MotoGP 24-et, ami a sorozat legújabb, május 2-án megjelent része. Pattanj két kerékre, és versenyezz a legmenőbb pályákon a többi játékos ellen, hogy végül kiderüljön ki a legrátermettebb.

 Cat Quest II 

A Cat Quest II egy nyílt világú akció-RPG a macskák és kutyák fantáziavilágában. Egyedül de akár barátaink társaságában is kalandozhatunk ebben a varázslatokkal teli világban, szörnyekkel csaphatunk össze, és elképesztő zsákmányokra tehetünk szert. 5 350 forint lenne, de szintén ingyen behúzhatjuk az Epic-től.

Kövess Minket!



Gamer szótár