Fallout együttműködést hozhat a CoD: MW3 és a Warzone következő évada

Fallout együttműködést hozhat a CoD: MW3 és a Warzone következő évada

Három különböző kollaboráció is felbukkant a fájlok között.

Ahogy az utóbbi években annyi játék esetében, a Call of Dutynál is előtérbe kerültek a különféle együttműködések, melyek végételen mennyiségű tartalmat biztosítanak a játékosok számára, ráadásul könnyebben bevonzanak a franchise iránt alapjáraton nem érdeklődő személyeket. Hamarosan kezdetét veszi a Call of Duty: Mordern Warfare 3 és Warzone 3 következő és egyben 4. évada, de már most kiszivároghatott, hogy miféle együttműködésekre számíthatunk alatta.

Az adathalászok arra találtak utalást, hogy az utóbbi időszak egyik legfelkapottabb franchise-ával is kollaboráció van kilátásba, ami nem más mint a Fallout. A Fallout több szuper játékot, mostanra egy kiváló sorozatot, és számos ikonikus karaktert tudhat a háta mögött, tehát biztosan komoly együttműködésnek nézünk elébe. Ezen felül úgy tűnik, hogy Gundam és The Crow tartalmakra is számíthatunk a 4. évad során.

Mindeddig ezeket az információkat hivatalosan nem erősítették meg, de a következő season kezdetéig még bőven van időnk, hiszen tavasz végén vagy nyár elején esedékes. Akkoriban lesz megtartva az Xbox Showcase is, amely során minden bizonnyal betekintést nyerhetünk majd az idén ősszel érkező új Call of Duty játékba, ami a Call of Duty: Black Ops Gulf War nevet kapta, a Öböl-háború idején fog játszódni, és nyitott világkampányt tartalmaz. Izgatottan figyeljük, hogy immáron a Microsoft kezei között mivé fejlődik majd a legkedveltebb FPS sorozat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár