Gina Carano a Disney bepereléséről: Nincs harag, csak vegyetek vissza

Gina Carano a Disney bepereléséről: Nincs harag, csak vegyetek vissza

A philadelphiai FAN EXPO-n kapták mikrofonvégre Gina Caranot, aki érdekes dolgot osztott meg a rajongókkal.

Gina Carano az egyik panelbeszélgetés során közölte, hogy nem haragszik a Disneyre, és hajlandó lenne újra velük dolgozni egy Star Wars projekten. Ne felejtsük el, hogy a színésznő volt korábban Cara Dune, aki elég fontos lett volna A mandalóri (The Mandalorian) és a Csillagok háborúja szempontjából. Egészen addig, amíg a Disney fel nem mondta a szerződését, miután egy sor ellentmondásos posztot tett közzé a közösségi médiában Carano. Válaszul pert indított a stúdió ellen, amelyet Elon Musk finanszírozott.

Ezeket olvastad már?

Úgy tűnik nem táplál már haragot a céggel szemben, sőt, abszolút hajlandó lenne-e újra egy Star Wars produkcióban részt venni. Alapvetően csak azért mesélte ezt el a rendezvényen, mert azt akarta, hogy az emberek tudják, mi a helyzet vele ezen a téren.

Egyértelmű tehát, hogy Carano vissza akar térni a Star Warshoz. Az általa indított perben egyébként nem csak 75 000 dolláros kártérítést követel, hanem azt is reméli, hogy a bírósági végzés révén arra kényszerül a Lucasfilm, hogy újra felvegye őt. Bár a philadelphiai FAN EXPO-n tett megjegyzése egyfajta olajágnak tűnhet a Disney felé, kevés az esély, hogy ismét egymásra talál a két fél. A Disney már korábban is az első alkotmánymódosításra hivatkozott, azt állítva, hogy a stúdiónak joga van megvédeni saját kreatív véleményét Carano nézeteivel szemben. Ez pedig nem úgy hangzik, mintha szeretnének dűlőre jutni a színésznővel.

Ezen túlmenően nem világos, hogy Gina Carano karaktere egyáltalán hogyan illeszkedne a Star Wars folyamatban lévő történetébe. A karakter egy mostanra leállított Rangers of the New Republic spinoffban tűnt volna fel újra, de úgy látszik, hogy ezt a történetszálat inkább A mandalóri 3. évadában dolgozzák fel. Ennek az lett a vége, hogy Din Djarinből lényegében egy ranger típusú figura vált, aki szeretné elnyerni az Új Köztársaság támogatását, miközben levadássza a birodalmiakat. Cara Dune kalandja ezzel nagyjából véget ért, és már nem nagyon lehetne őt visszahozni.

Kövess Minket!



Gamer szótár