Megjött az Azahriahról szóló film első előzetese

Megjött az Azahriahról szóló film első előzetese

A még mindig csak 22 esztendős fiatalember már most egy ország kedvence, és hamarosan még közelebbről megismerhetjük őt.

Lehet őt szeretni vagy nem szeretni, de az biztos, hogy hazánk egyik legnépszerűbb és legelismertebb előadójává nőtte ki magát néhány év alatt Baukó Attila, pontosabban Azariah, hiszen háromszor is megtölteni a Puskás Arénát, az nem lehet a véletlen műve.

A dalai ráadásul a legtöbb esetben szárnyalnak a Youtube-on, és napról-napra egyre többen rajonganak érte. Alighanem ezért született meg az ötlet, miszerint filmet forgatnak a fiatalról, aki előbb Paul Streetként vált ismertté, aztán a zenei közegben Azariahként hódította meg az országot.

Ezeket olvastad már?

A hírek szerint november végén mutatják be a Mi vagyunk Azariah című produkciót, amelyet Lévai Balázsnak és az általa vezetett Színfolt Film stúdiónak köszönhetünk. Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy milyen műfajú alkotásról van szó, de a korábbi munkáik alapján valószínűleg egy dokumentumfilmet kapunk idén ősszel – korábban olyan zenészekkel is dolgoztak már együtt, mint Fluor Tomi és Diaz (2016-os #sohavégetnemérős), a Tankcsapda (2014-es dokumentumfilm), vagy Fábián Juli (2019-es Like a Child dokumentumfilm).

Továbbá annyi kiderült még, hogy Azariah életét igyekeznek majd jobban a nagyközönség elé tárni, és ennek apropóján gyaníthatóan az indulástól a fantasztikus sikerekig megnézhetjük majd milyen is volt és hogyan alakult a fiatal énekes, dalszerző és youtuber eddigi pályafutása.

Bár egyelőre teljes titokban tartják a projektet, de azt azért sejteni lehetett már, hogy valami készül a háttérben, hiszen rég volt rá precedens Magyarországon, hogy egy ilyen fiatal előadóművészt felkaroljon szinte egy teljes ország.

A Mi vagyunk Azahriah premierje november 28-án esedékes.

Kövess Minket!



Gamer szótár