Pedro Pascal eloszlatta a kételyeket a The Mandalorian & Grogu filmmel kapcsolatban

Pedro Pascal eloszlatta a kételyeket a The Mandalorian & Grogu filmmel kapcsolatban

Biztosította a nézőket, hogy nem áll szándékában elhagyni a Star Wars-galaxist.

Előfordult a manapság igen népszerű és elfoglalt Pedro Pascallal, hogy bizony nem ő bújt bele Din Djarin jelmezébe A mandalóri (The Mandalorian) forgatásai alatt. Nem is Hollywood lenne, ha nem indultak volna meg a találgatások, hogy egy napon Pedro Pascal otthagyja a produkciót, emiatt pedig egyre több rajongó aggódik. Mindezt úgy, hogy a színészt egy pillanatig nem lehet látni, hiszen mindvégig rajta van a karakteren a sisak.

Ezeket olvastad már?

Ennek ellenére Pascal igyekezett megnyugtatni mindenkit, főleg a The Mandalorian & Grogu filmet váró nézőket, hogy nem szeretné faképnél hagyni a stábot és továbbra is tervben van számára Din Djarin életre keltése. Egyrészt véget ért A mandalóri 3. évada, ebben pedig még mindig nem fedték fel a főszereplő kilétét, másrészt pedig a folytatást nagyvásznon képzeli el a Disney, ezért simán megtörténhet, hogy a nagyvásznon majd egyszer csak lekerül róla a fejfedő. Ebben az esetben pedig sokkal több rajongót tudnának bevonzani a mozikba, mintha valaki másra bíznák ezt a szerepet.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy dolgoznak már a sorozat negyedik szezonján, sőt már a forgatókönyv is nagyjából kész van hozzá. Pascal meg fogta magát és megragadta az alkalmat, hogy megnyugtassa a közönséget a jövőjét illetően.

Pascalhoz nagyon hozzánőtt ez a szerep, olyannyira, hogy mikor megkérdezték nem rúgták-e még ki, nem csak egy szimpla nemmel válaszolt:

„Nem. Istenem, remélem, hogy nem!”

Ez mindig is érdekes téma volt vele kapcsolatban, tekintve, hogy korábban is megerősítette már, hogy szeretne addig részt venni A mandalóriban, ameddig csak lehet.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések