Darth Jar Jar leigázza a galaxist a vadiúj LEGO Star Wars filmben

Darth Jar Jar leigázza a galaxist a vadiúj LEGO Star Wars filmben

Befutott a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy első ízelítő előzetese, amelyben Darth Jar Jartól kezdve az Ewok fejvadászokig mindenféle őrült mém vagy összeesküvés-elmélet feltűnik.

Ahmed Best, vagy ahogyan a legtöbben ismerhetitek, a Star Wars előzménytrilógia Jar Jar Binkse, még februárban kotyogta el, hogy az Activision egy Star Wars univerzumában játszódó játékot készít. Azt azonban a legvadabb álmainkban sem képzeltük volna, hogy a színész emellett a legőrültebb mém / összeesküvés-elmélet valóra váltásában is közreműködhet, erre mégis: Best ősszel Darth Jar Jar szerepében tűnhet fel a

A szinopszis szerint a teljes Star Wars galaxis felfordul, amikor Sig Greebling (Gaten Matarazzo, Stranger Things) felfedez egy ereklyét egy Jedi templomban. Ettől a csillogó LEGO-tól minden az ellenkezőjére fordul, és a jókból rosszak, a rosszakból jók lesznek. Ezt követően Signek valamilyen megoldást kell találnia, mielőtt a világ teljesen kifordulna a sarkaiból. Ám ezen az úton többek között az Ezeréves Sólyommal utazó Darth Jar Jar is akadályt jelent majd a számára, mint az ízelítő előzetesből kiderült:

Ezeket olvastad már?

Persze nem csak a Star Wars univerzumának legádázabb gonosztevője kerül majd a rivaldafénybe most. Például egy hasonlóan kemény ellenféltípus, az Ewok fejvadász is színre lép. Mondjuk a lázadók sem lesznek piskóták, ha birodalmi lépegetőkkel fogják gyakni az ellent a filmben. És igen, ha mindebből még nem lett volna elég világos, a Star Wars filmek különböző korszakait ötvözni fogja a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy, hogy a végeredmény tényleg annyira kifacsart legyen, amennyire csak lehetséges.

A zseniális koncepció pedig úgy fest, mindenkinek bejött eddig. Még Mark Hamill is azt mondta, hogy Darth Jar Jarral megvette őt a produkció, pedig róla tudjuk, hogy Luke Skywalker nem túl dicsőséges végzete miatt kissé kiábrándult a Disney-ből és a Lucasfilmből az évek alatt.

A LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy szeptember 13-án debütál a Disney+ kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések