Alig várod a következő Dragon Age játékot? Van egy jó hírünk!

Alig várod a következő Dragon Age játékot? Van egy jó hírünk!

Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan megkapjuk a Dragon Age következő felvonását, de a másikat teljes titokban tartják.

Az Electronic Arts kétség kívül egy izgalmas stúdió, hiszen lehet őket szeretni, és erőteljesen utálni is, főleg a kapzsiságuk révén, amit például az EA FC 24-ben – korábbi FIFA-sorozat – is művelnek. Ettől függetlenül vitathatatlan, hogy mindig ügyködnek valamin, és képesek felkelteni rengeteg gamer figyelmét. Nincs ez most sem másként, hiszen a kiadó megerősítette, hogy a 2025. március 31-én véget érő pénzügyi évben még két, eddig be nem jelentett címmel terveznek.

Ezeket olvastad már?

A kettő közül az egyik egy harmadik féltől származó alkotás, amely várhatóan 2025 januárja és márciusa között jelenik meg. A második az Electronic Arts tulajdonában lévő IP.

„Két be nem jelentett címünk van a 25-tel bezáródó pénzügyi évben: egy partnercím várhatóan a negyedik negyedévben, és egy saját IP-cím.” – olvasható az EA eredménybeszámolójában.

A Giant Bomb riportere, Jeff Grubb időközben elvileg megtudta, hogy a második játék a Dragon Age: Dreadwolf lesz. A cég és a fejlesztő BioWare úgy tervezi, hogy a folytatást még idén nyáron bemutatja, de egyelőre erről több információ nem derült ki – a Dragon Age Inquisition óta eltelt majdnem egy évtizedes várakozás után a rajongók végre bizakodóak lehetnek.

Az EA egyébként nem csak ezekkel készül ebben az esztendőben, hiszen a két fentebb említett projekten kívül jön a Madden 25 és az FC 25 is, az NHL 25 pedig valamikor ezen a télen debütál majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések