A The Office spinoff sorozata nem kíméli majd az újságírókat

A The Office spinoff sorozata nem kíméli majd az újságírókat

A The Office univerzumában játszódó új széria (bármit is jelentsen ez) már a Peacocknál fut majd, és az első infók alapján izgalmas koncepciója lesz.

Elég nagy várakozás előzi meg a The Office spinoffját, miután Greg Daniels és a Nathan for You társalkotója, Michael Koman is részt vesz benne. Azonban, ha egy kicsit jobban megnézzük a közelmúltbeli tévés alkotások rebootjának próbálkozásait, akkor azért nem lehetünk annyira izgatottak. Az viszont, hogy végre kiderült miről is fog szólni az új széria, egész jól felcsigázhatja a közönséget.

Ezeket olvastad már?

A Peacock és a Universal Television hivatalos sajtóközleményben erősítette meg, hogy a sorozat forgatása már idén júliusban elkezdődik. Ennél is fontosabb, hogy a szinopszis révén tisztázódott az is, hogy erős szálakkal kötődik majd a projekt az amerikai sorozathoz:

„A dokumentumfilmes stáb, amely megörökítette a Dunder Mifflin scrantoni fiókját, új témát keres, amikor felfedeznek egy vergődő történelmi középnyugati kiadót, amely önkéntes riporterekkel próbál talpon maradni.”

Az új sorozat középpontjában tehát egy leáldozóban lévő újság és a minden nehézség ellenére szenvedélyesen küzdő újságírók állnak. Ez a vérfrissítés jó irány lehet, hiszen az amerikai The Office elég magasra rakta a lécet, tehát azt másolni vagy egy az egyben rebootolni teljes mértékben őrültség lett volna. Egyszerűen azért, mert az emberek túlságosan kötődnek Dunder Mifflin csapatához és az őrült történeteikhez.

A The Office továbbra is az egyik legsikeresebb sorozat, amelynek folyamatosan küzdenek a jogaiért az olyan streamingszolgáltatók, mint a Netflix. Ennek köszönhetően csak idő kérdése volt, hogy ki csap még le rá, a Peacocknak meg hiányzik néhány sláger-exkluzív sorozat a repertoárjából, szóval ezzel nagyot szakíthatnak.

Kövess Minket!



Gamer szótár