A Trónok harca színésze lesz az új Fantaszikus Négyes főgonosza

A Trónok harca színésze lesz az új Fantaszikus Négyes főgonosza

Az új szupergonosz szemet vetett a Földre, és már megvan ki bújhat a bőrébe.

Olyan filmekből lehet ismerős a színész, mint A boszorkány (The VVitch: A New-England Folktale), Az északi (The Northman), vagy A Vadász és a Jégkirálynő (The Huntsman: Winter's War), de megfordult a Trónok harcában (Game of Thrones) is.

Ezeket olvastad már?

Ha még nem találtad ki, akkor segítünk: Ralph Ineson küzdhet meg az új Fantasztikus Négyessel, miközben a brit színész a három évtizedes karrierje során a Harry Potter-filmektől kezdve az Első ómen című horrorban is feltűnt már. Most viszont egy minden eddiginél nagyobb szerep vár rá, miután kiválasztotta a Marvel Studios Galactusnak.

Nem garasoskodik a stúdió, hiszen elég nagy összegből készül a Fantasztikus Négyes reboot – körülbelül 150 millió dollár –, és bár a csapat tagjait már megtalálták, a szupergonoszra csak most derült fény. A tervek szerint a forgatás nyár közepén kezdődik, méghozzá Angliában.

Ineson Galactusa, egy intergalaktikus lény, aki felzabálja a bolygókat, de most épp rossz bolygót választott a falatozáshoz. Az ő jobb keze lesz Julia Garner, a női Silver Surfer, de rajtuk kívül csatlakozott a stábhoz még Paul Walter Hauser egy meg nem nevezett szerepben (bár egyesek szerint ő lehet majd Mole Man), és John Malkovich is aláírt.

A Marvel képregényekben a Stan Lee és Jack Kirby által megalkotott Galactus egy nagyravágyó, emberhez hasonló alakként tűnik fel. A karakter egyszer már bemutatkozott a nagyvásznon is, 2007-ben A fantasztikus négyes és az ezüst utazóban (4: Rise of the Silver Surfer) egy CGI-generált kozmikus felhő formájában igyekezett elpusztítani az otthonunkat. Ez a megoldás egyébként nagyon nem nyerte el a közönség tetszését. Valószínűleg ezért szerződtettek most egy valódi színészt a szerepére. Az új Fantasztikus Négyes-filmet Matt Shakman rendezi, de nem lesz egyszerű dolga, mert a Marvel azt az érdekes kreatív döntést hozta, hogy a történetet az 1960-as évekbe helyezik át, abba a korszakba, amikor épp csak létrejött a szupercsapat. A forgatókönyvet Eric Pearson, Josh Friedman, Jeff Kaplan és Ian Springer írta, de egyelőre a sztoriról nem tudni többet.

Kövess Minket!



Gamer szótár