Egy különleges történetben térne vissza a korábbi Amerika Kapitány az MCU-ba

Egy különleges történetben térne vissza a korábbi Amerika Kapitány az MCU-ba

Chris Evans mellett Liam Neeson is felbukkanhat a szuperhősök között.

Már egy ideje pletykálnak arról, hogy a Marvel Studiosnak nagy tervei vannak Chris Evans Amerika kapitányával. Arról suttognak Hollywoodban, hogy egy minisorozat erejéig visszatérhet a színész az MCU-ba, és szeretnék bemutatni, hogy mi történt pontosan, mikor visszatért a múltba a kövekkel. Ez már csak azért is egy érdekes döntés lehet, hisz épp ő nyilatkozta azt tavaly, hogy szerinte nem számít kik játszanak ezekben a filmekben, mert a karakterek fontosabbak. Mégis úgy tűnik, a Végjáték óta valahogy nagyon visszaesett az érdeklődés a Marvel filmes univerzuma iránt, és egyre gyakrabban jön elő a korábbi fontos színészeknek a neve a jövőbeli projektek kapcsán – többek között Vasembert is szeretnék visszahozni majd valamilyen formában.

Ezeket olvastad már?

A bennfentes szivárogtató, MyTimeToShineH szerint nekiláttak a Disney-nél egy limitált sorozatnak, amely a streamingplatformon (Disney+) debütálna majd, aminek a középpontjában Amerika Kapitány állna, és elmesélné hogyan helyezte el a végtelen köveket a helyükre, miután kiütötték Thanost. A rajongók már régóta mondják, hogy szeretnék megtudni mi történt, és egy ilyen sorozat tökéletes lehetőséget jelentene hozzá.

Azt se felejtsük el, hogy egy ideje már előkészítettek egy hét pecsétes lakat alatt elzárt projektet, amelynek Scarlett Johansson a producere. Ennek apropóján pedig azt is érdemes megemlíteni, hogy felmerült Liam Neeson neve is, mert a hírek szerint őt is szerződtette a Marvel, méghozzá egy titkos szerepre.

Kapcsolatba hozták a színészt Doctor Doomma vagy Galactusszal, de utóbbi esetében már kiderült, hogy ki játszhatja el a szupergonoszt a Fantasztikus Négyes rebootban.

Kövess Minket!



Gamer szótár