Lando Norris Miami után az F1 24-ben is lenyomja Max Verstappent

Lando Norris Miami után az F1 24-ben is lenyomja Max Verstappent

Az is kiderült, hogy mi Lando Norris legnagyobb problémája az F1 24-gyel.

Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Mondjuk ezt már megszokhattuk volna, hiszen minden egyes Codemasters F1-játék kiadása előtt egy kész érzelmi hullámvasút vár ránk. Idén például megváltoztattak több dolgot is az autók fizikája kapcsán, az első játékmenet videó pedig nem nyerte el a közösség tetszését. Elsősorban az igen csúnya HUD miatt akadtak ki az emberek, de igazából ez csak a jéghegy csúcsa volt, mert az esőtől kezdve a motorhangokig mindenbe belekötöttek a kommentekben.

Sebaj, talán élvezhetőbb lesz ez, ha a Miami nagydíj óta futamgyőztesnek számító Lando Norrist ültetik a kormány mögé. És milyen igaza lett a Quadrant csapatának! Ugyanis mielőtt Miamiba utazott volna, Norris egy majdnem 14 perces videó tanúsága szerint egész sokat nyűhette az új F1-játékot, és eközben olyan, utólag rendkívül komikus mondatok hangzottak el tőle, mint hogy

„2,5 tizeddel Max Verstappen előtt vagyok, ilyen se volt még.”

Ezeket olvastad már?

Norris legnagyobb problémája a játékkal szintén a humorosabb pillanatok közé tartozott. A brit pilóta ugyanis a saját autójában ülve felfedezte, hogy a kormányán lévő gombok rossz helyen vannak, sőt, némelyiknek még a színe sem stimmel – ilyenre nem odafigyelni, undorító! A viccet félretéve, Norris remekül szórakozott a játékkal a felújított Silverstone-on és Spa-Francorchamps-on. Utóbbin ráadásul még esős időben is kipróbálhatta az autóját, bár a rajt jobban hasonlított roncsderbire, mint Forma–1-re:

Az EA Sports F1 24 május 31-én érkezik, de már három nappal korábban is beszerezheted a „Champions Edition” kiadással, amely 18 000 PitCoint, VIP Podium Passt, 2 új MyTeam ikont és egy F1 World Bumper Packot is tartalmaz.

Borítókép: Formula1.com

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.