Új Jurassic World játékot jelentett be a Frontier

Új Jurassic World játékot jelentett be a Frontier

Ha valamiben, akkor ebben biztosan nem fogunk csalódni.

A népszerű Jurassic World Evolution franchise mögött álló Frontier Developments bejelentette, hogy új megállapodást kötöttek az Universallal, melynek keretében létrehoznak egy új Jurassic World játékot. Habár azt konkrétan nem erősítették meg, hogy ez az Evolution sorozat következő része lesz, arra számíthatunk, hogy ezzel megkapjuk a 2021-es második rész folytatását.

Frotiner elárulta, hogy a 2018-ban indított Jurassic World széria termeli mára a legtöbb bevételt a stúdiónak. Az első rész a megjelenéstől elkezdve, egészen a mai napig a legkelendőbb címük.

„Örömmel jelentjük be, hogy egy harmadik Jurassic World játékot fejlesztünk, hogy kibővítsük együttműködési kapcsolatunkat a Universal Products & Experiences-szel a legkelendőbb játék franchise-unk érdekében. A Jurassic World Evolution játék franchise nagyszerű kreatív és technikai szakértelmet mutatott be a CMS-játékok terén, valamint a műfaj kiválasztására, fejlesztésére, elindítására és ápolására irányuló stratégiánk erejét. Nagyon várom, hogy a jövőben további információkkal szolgálhassak a franchise-szal kapcsolatos izgalmas terveinkről." – fogalmazott Jonny Watts, a Frontier vezérigazgatója.

Az új játék kiadását a 2026-os pénzügyi évre tervezik, tehát valamikor 2025. június 1. és 2026. május 31. között számíthatunk majd rá. A stúdió jelenleg két másik játékon is dolgozik, melyek közül az egyik egy még be nem jelentett saját IP, a másik pedig egy kreatív menedzsmentes szimulációs játék, melyeket szintén megkapunk legkésőbb a 2027-es évvel bezárólag.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.