10+1 pro player reakció a fnatic-GODSENT cserére

10+1 pro player reakció a fnatic-GODSENT cserére

Tökéletes összefoglaló a tegnapi nap eseményeiről, a világ legjobb játékosainak szemszögéből!

A profi játékosok tökéletesen összefoglalták a fnatic-GODSENT igazolások lényegét posztjaikban, ezúttal a legjobbakat mi is megosztjuk veletek. Volt aki hevesebben, volt, aki visszafogottabban reagált, de szó nélkül senki nem tudott elmenni a dolog mellett:

Elsőre mindenkinek valami hasonlóan tömör gondolat futott át az agyán, Happy azonban meg is osztotta ezt a közönséggel! Kapitányként ő ugyan nem tervez változásokat, de a lehetséges ellenfelek szempontjából alaposan meglepte, indulhat előröl az elemzés, két új csapat a láthatáron!

A kezdeti sokkot aztán újabb sokk követte, Rainhez hasonlóan csak kapkodtuk a fejünket, mit is jelent ez a váltás!

Tökéletes megfogalmazás Cutlertől, ha valami, hát akkor ez egy nagybetűs átigazolási hullám, mely az utóbbi idők legkomolyabb hatalmi átrendeződését is elhozhatja! Kellemes lehet ilyen hírre kelni.

NBK-nál elszakadt a cérna. Ez nem is váltás, ez egy atombomba a CS:GO mezőnyre, minden értelemben.

Reméljük Pimpnek igaza lesz, és kicsit megfűszerezi az év második felét ez a csere! Alig várjuk!

Mint ahogy Maniac is, tökéletesen igaza van abban, élmény lesz nézni ezeket a csapatokat a pályán! Persze az igazi csemege az lesz, mikor először egymással játszanak majd!

Jdm rávilágított a lényegre, brutális Minor készülődik a következő Major előtt, hiszen a G2, EnVy, mousesports, NiP, fnatic, FaZe, dignitas hetes egytől-egyig ott lesz, és ha még bejönnek a feltörekvő középcsapatok, megjósolni se lehet, mi lesz itt!

Az egykori csapattárs büszke gratulációja! Az biztos, hogy az igazolási hullám egyik legnagyobb nyertese wenton, az ő sztorija igazi tündérmese!

Kjaerbye igazi dán mentalitással nem is állhatta meg, hogy oda ne szóljon a svéd kollégáknak :)

Tökéletesen igaza van s1mple-nek is, új korszak köszönt a CS:GO világára!

Jogos a kérdés seizedtől, vajon a fnatic-GODSENT hármas csere már a vége, vagy csupán a kezdete az átigazolási hullámnak?

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!