Pyth rejtélyes sérülése után új játékos a NiP kezdőjében!

Pyth rejtélyes sérülése után új játékos a NiP kezdőjében!

Az AWP-s hosszú hetek óta szenved jobb kezével, a csapat úgy döntött, a teljes regenerálódásig kispadozza pyth-t.

Az elmúlt hetekben folyamatosan vizsgálatok kísérték Jacob "pyth" Mourujärvi életét, mivel állandóan fájlalta a jobb kezét az edzések után, amit csak korlátozott mértékben tudott használni. A NiP azt remélte, hogy a kéthetes pihenő elég lesz arra, hogy pyth rendbe jöjjön, ám nem állt be változás, így a szünet után a játékos útja svéd orvosi specialistákhoz vezetett.

Ennek eredményeképpen a nindzsák úgy döntöttek, az ESL Pro League új szezonját az Epsilon sztárjával, Joakim "disco doplan" Gidetunnal kezdik meg, ő fogja betölteni az új AWP-s szerepét. A mindössze 21 éves játékost óriási tehetségnek tartják a nemzetközi szakértők, hamarosan kiderül, hogy egy igazi  topcsapatnak mennyire tud hasznára lenni.

A történtek főleg annak fényében érdekesek, hogy voltak pletykák pyth lecseréléséről, ráadásul idáig JW-ról lehetett leginkább hallani, mint potenciális jelölt. Ám azzal, hogy a napokban a GODSENT-hez igazolt és ott ráadásul résztulajdonos lett, valószínűleg nem fog átmenni a NiP-be.

Szerintetek csak átmeneti ez a megoldás, vagy ha beválig disco doplan, akkor pyth-et már nem is látjuk többé NiP mezben?

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kép: HLTV

Kövess Minket!