Flusha interjú a fnatic-GODSENT csere hátteréről

Flusha interjú a fnatic-GODSENT csere hátteréről

A fnatic-GODSENT cserékről már mindent leírtunk, de mi van az igazolások hátterében a játékosok oldaláról? Flusha egy interjú keretében mélyebb betekintést engedett a játékosmozgás valódi hátterébe!

Mikor robbant az átigazolási bomba, a fnatic-GODSENT cserékről már mindent leírtunk, és azt is tudjuk, anyagilag is megérte a váltás flusha-éknak! De milyen motivációk és érzések vannak az igazolások hátterében a játékosok oldaláról? Flusha egy interjú keretében mélyebb betekintést engedett a játékosmozgás valódi hátterébe!

Az ELEAGUE nagy döntője után JW azt nyilatkozta, a nagy nyomás próbára teszi a csapaton belüli barátságokat. Tényleg ennyire megromlott a viszony az olof-dennis duóval?

flusha: Szó sincs ilyesmiről! Csupán mindenki más-más álláspontot képviselt a fontos kérdésekben, és ehhez mindenki ragaszkodott is!

Akkor már tudtátok, hogy külön folytatjátok tőlük? Egyáltalán ki kezdeményezte a váltást?

flusha: Az ELEAGUE döntő utáni este már eldőlt, hogy feloszlik a csapat. Elsőként én és JW fogalmaztuk meg konkrétan a szándékot, KRIMZ pedig később döntött úgy, hogy az olof-dennis páros helyett velünk szeretné folytatni.

Hogy döntöttétek el, hogy ki marad a fnatic-nál és kinek kell más néven folytatnia?

flusha: Ez igazából egy pillanatig sem volt kérdés, hiszen a váltás melletti egyik fő érv volt, hogy JW és én valami sajátot szerettünk volna építeni. Olyanért játszani és küzdeni, ami a miénk, hiszen így mi is motiváltabbak tudunk maradni hosszútávon.

KRIMZ is ezt az utat választotta ahelyett, hogy a régi LGB újra összeállt volna. Szerinted mi vezette erre a döntésre?

flusha: Azt szeretném leszögezni, hogy KRIMZ egy teljesen semleges srác, mindenkivel jól kijön. A döntése szerintem több elem együtteséből tevődött össze, egyrészt jó barátunk, másrészt az, hogy konkrét lineup tervünk volt már a váltáskor, és az, hogy minden készen állt az új csapathoz, megkönnyítette a döntését. Ehhez jött még ugye a rengeteg siker emléke, amit közösen átéltünk.

Volt kérdés az új ötös összetételét illetően? Felmerültek más nevek is a GODSENT-nél, mint akik végül bekerültek?

flusha: Nem volt túl sok kérdés, igazából az első opció végleges is maradt. Mind játszottunk már pronax és znajder oldalán azelőtt, tudtuk, mire számíthatunk velük kapcsolatban: komoly eredményekre, jó hangulatra és sok szórakozásra!

Hogy éltétek meg az ESL Pro League selejtezőjén elszenvedett vereséget?

flusha: Mikor váltottunk, felkészültünk rá, hogy mindenért selejtezőket kell majd vívnunk, és felküzdenünk magunkat az élre. Megvolt az esélyünk a bejutásra, de nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőséggel, csakis rajtunk múlott a dolog.

És az automatikus Major kijutásról mit gondoltok? Fairnek tartjátok?

flusha: Ahogy mondtam, lélekben készen álltunk, hogy mindenért újra meg kell harcolni, így a Majorért is. Sosem gondoltuk volna, hogy hozzánk kerül a meghívott státusz, így arra se tudok válaszolni, fair volt-e ez az eljárás, ez van.

A világ egyik legnagyobb szervezetéből egy saját tulajdonú, játékosok által irányított csapatba igazoltatok? Szerinted hogyan változik majd mindennapos életetek?

flusha: A közösség számára is látható elemekben nem sok változik majd, de belül sokkal motiváltabbak leszünk, mostantól nem csupán profi játékosok vagyunk. Saját brandet építünk, és egy szervezetet minél messzebbre juttatni a CS:GO és az esport világában nekünk is új kihívás. Valószínűleg több munkával jár majd, de a végén biztosan megtérül majd!

A megújult fnatic, immár flusha, JW és KRIMZ nélkül augusztus 23-án kezdi meg szereplését az ESL Pro League negyedik szezonjában. Magyar nyelvű közvetítésért figyeljétek az oldalt!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!