A StarSeries döntője már két meccs után felrobbantotta az internetet!

A StarSeries döntője már két meccs után felrobbantotta az internetet!

Egy nagy feltámadás és egy sima győzelem, és ami mögötte van. Volt miről beszélniük a CS:GO rajongóknak!

Bár még csak az A csoport mérkőzései mentek le, máris mindenki a StarSeries döntőjéről beszélt!

Kezdésnek a beugróval érkező, mégis a végső győzelemre is esélyesnek tartott NiP ráijesztett a szurkolókra, 1:9-el indítottak a HellRaisers ellen, ráadásul nagyon benézték a HR pisztolykörét! Aztán csak megrázták magukat, és 15:9-ig meg sem álltak, innen pedig már nem volt visszaút!

A mérkőzés utáni csapatfotón aztán GeT_RiGhT gondolt egyet, és érdekes megoldást választott a nindzsák legjobb játékosának kiemelésére!

A következő meccsen a GODSENT azért lépett pályára a dignitas ellen, hogy győzelme esetén összehozza már a csoportkörben az egyik várva-várt összecsapást, a friss svéd csapat pedig a NiP-hez hasonlóan nyert, méghozzá fölényesen. A 16:3-as eredménybe még az is belefért, hogy Znajder képtelen legyen hátba lőni két gyanútlan ellenfelet.

Érdemes megfigyelni, ahogy a társak jót mulatnak a rettenetes spray-en, természetesen a kommentátorok és az internet népe is felkapta a bakit.

Ha ilyen jó hangulatú mérkőzés lesz a holnapi GODSENT-NiP rangadó, azt hiszem érdemes lesz odaülni a képernyők elé! A csoportkör mai zárómeccseit magyarul is követhetitek majd, 19 órától indul az élő közvetítés:

Van kedvenc mémed a mai napról? Jöhet itt vagy Facebook-on kommentben a link!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



Közvetítések