StarSeries: bombameglepetés, máris búcsúzott a Na'Vi!

StarSeries: bombameglepetés, máris búcsúzott a Na'Vi!

A TyLoo elleni vereséget követően az Astralistól is kikaptak GuardiaNék, így csomagolhatnak, véget ért számukra a torna.

Egyértelműen a C csoport szolgáltatta eddig a legnagyobb meglepetéseket a StarSeries kijevi döntőjén, ahol a csoportkör első fordulójában a Natus Vincere és az Astralis is egyaránt esélyesként szenvedett vereséget.

Ennek következtében a kiesés elkerüléséért volt kénytelen összecsapni az előzetesen sima továbbjutónak vélt két gárda, vagyis már az első napot követően biztossá vált, hogy valamelyikuk búcsúzni fog csütörtökön.

Ha lehet ilyet mondani, a meglepetések sora csak fokozódott: a sima csoportelsőnek tippelt Na'Vi végül ezt a meccset is elveszítette, így GuardiaNék már a második napon búcsúztak a tornától! A dust2-n játszott összecsapást először ugyan hosszabbításra mentették, amikor 15-14-es Astralis vezetésnél seized vezényletével lehoztak egy 2v3, majd 1v2 szituációt. Ezzel azonban csak elodázni tudták végzetüket, az extra körök után ugyanis végül az Astralis húzta be a mapot 19:16-ra.

A Hellraisers és az MVP Project után tehát óriási meglepetésre a Natus Vincere lett a torna harmadik kiesője, vagyis az egyik hazai csapat után két további ukrán játékos búcsúzott Edward és s1mple személyében. Az ESL Pro League-ben hiába veretlen jelenleg a Na'Vi, LAN körülmények között most csúnyán leszerepeltek.

A rangadót nyerő NiP, a G2 és a Heroic már biztos továbbjutó, az életben maradásért pedig GODSENT vs. dignitas, FaZe vs. FlipSid3 és TyLoo vs. Astralis meccseket rendeznek - a D csoport találkozóit később tartják majd.

Kövess Minket!