Meglehet a továbbjutás, DeadFox-ék alig engedtek kört a Na'Vi-nak!

Meglehet a továbbjutás, DeadFox-ék alig engedtek kört a Na'Vi-nak!

A HellRaisers 16:7 és 16:5 arányban múlta felül a Pro League egyik legnagyobb esélyesét.

Tovább robog DeadFox és a HellRaisers szekere, a 2:6-os mérlegből mostanra 9:9 lett, továbbra is élnek tehát a továbbjutási remények!

A Valve közelmúltbeli szabályváltoztatása sok csapatot, így a Na'Vi-t is arra ösztönözte, hogy változtasson a csapaton belüli irányítás menetén. Az IGL szerepét seized vette magára, starix meccs közben már nem segíti az ötöst, ez pedig meg is látszott tegnapi játékukon. Az első mapon az előnyösebb oldalon kezdhettek DeadFox-ék, 10:5-re be is húzták train CT oldalát. A magyar AWP-s megmozdulásaival ezúttal is tele volt az internet, csak ámulunk és bámulunk!

A fordulás után aztán csak két kört buktak, így villámgyors 16:7-el rövidre is zárták az első mapot, DeadFox 20:11-ben zárt. A meccs előtt, a pályákat látva titkon már egy picit reménykedtünk az 1:1-ben, de látva GuardiaN-ék teljesen ötlettelen, szétesett játékát trainen, nem is lehetett kérdés, hogy a második pálya is a HR-nél landol majd.

Így is történt, cobblestone-on még nagyobb csapást mértek a Na'Vi egójára, 16:5-el küldték le őket a szerverről. Amellett, hogy a statisztikák is a HR meleltt szóltak, a mutatott játék alapján sem lehet kérdés, megérdemelt 2:0-át arattak a magyar játékos segítségével.

A továbbjutási remények így továbbra is élnek, a NiP, FaZe, mousesports és EnVy négyes ellen nem lehet hibázni, hármójuk ellen elég a döntetlen, de a brazíliai LAN-ra való kijutáshoz egyiküket 2:0-ra kellene elcsípni. Pont, úgy, mint tegnap a Na'Vi-t!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!