Magyar csapat nyerte az ESL európai versenyét!

Magyar csapat nyerte az ESL európai versenyét!

A redbeaks kemény munkájának meglett a gyümölcse, behúzták a Go4CS:GO legutóbbi kiírását!

A redbeaks neve azt hiszem nem ismeretlen a hazai CS:GO közönség számára. Sebi és csapata az ICL 34. állomásán egy negyedik hellyel tette le névjegyét, ráadásul úgy, hogy két játékosuknak ez volt élete első LAN rendezvénye. A srácok aztán több-kevesebb sikerrel próbálkoztak a Lenovo Y-kupa selejtezőin és az ELEAGUE nyílt kvalifikációján is, de végig a tűz közelében maradtak, a nagy lehetőségre várva.

Az ESL hetente megrendezett európai Go4CS:GO versenyének legutóbbi állomásán összejött a nagy áttörés, hiszen 155 csapat közül végül a redbeaks állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A döntőben a finn DESPERADOS együttesével kellett mérkőzniük, Cache-en sima győzelemmel kezdtek a srácok, aztán jött Mirage, és egy pocsék első félidő.

Az ellenfél 14:1-re nyerte CT oldalt, innen pedig csak a szépítés jött össze, a döntő pályán, Dust2-n azonban visszatért az erő a csapatba és kiélezett harmadik mapon 16:13-ra behúzták a 100 eurós fődíjat.

A csapat neve az ICL következő állomásának indulói között is szerepel, reméljük az addigi egy hónapban is hallunk még sikereikről.

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!