3/0 - Mindhárom világbajnok kiesett a DreamHackről!

3/0 - Mindhárom világbajnok kiesett a DreamHackről!

Pavel, Ostkaka és Firebat sem jutott tovább, de a korábbi DH-győztesek is mind búcsúztak.

Nemcsak népes, de egyben nagyon erős mezőny gyűlt össze a DreamHack Winteren megrendezett Hearthstone Grand Prix versenyre, a nagyjából 180 indulóból azonban csak 16 juthatott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Csütörtökön és pénteken egy kilenckörös svájci formátumú versenyt tartottak, melynek végén a 16 legtöbb pontot gyűjtő játékos jutott tovább. Hibátlanul senki sem végzett, 8/9-es eredménnyel azonban hárman is (DawN, Zorstan, Matty), míg a többi továbbjutó a hét győzelmesek közül került ki.

A legnagyobb esélyesek mind elhullottak. A három világbajnok közül Ostkaka végzett a legjobban, de a hat nyert kör kevésnek bizonyult, míg Pavel és Firebat négy-négy győzelemmel zárták a tornát.

  • A top 16 mezőnye: DawN, Un33d, Nicslay, Ness, Weghuz, StanCifka, SuperJJ, Kufdon, Zorstan, TheFallen, Loyan, A83650, Matty, Sintolol, Pokrovac, Mitsuhide


Péntek este már a nyolcaddöntőket is lejátszották, így mostanra a top 8 mezőnye is ismert már. StanCifka vereségével a korábbi DreamHack-győztesek közül is búcsúzott mindenki, így immáron az is biztossá vált, hogy ilyen tekintetben "újoncot" avatunk.

A további program

13:15 - En33d vs. Ness
14:15 - Weghuz vs. SuperJJ
15:15 - TheFallen vs. Loyan
16:15 - Matty vs. Mitsuhide
17:15 - Elődöntő #1
18:15 - Elődöntő #2
19:15 - Döntő

Ma délután tehát folytatódik a harc a 8 000 dolláros főnyereményért, melyet az alábbi Twitch csatornán követhettek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!