Saját csapattal támad a visszatérő Maikelele!

Hosszú várakozást követően végre megismerhetjük Maikelele új csapatát! Megnéztük, mire lehet képes a felállás.

Fél év telt el azóta, hogy Maikel "Maikelele" Bill bejelentette, hogy új csapatot szeretne csinálni, de ezután nem éppen úgy alakultak a dolgok, ahogy tervezte. Azonban tegnap végre megtörtént a bejelentés, így összeszedtük az idáig vezető út darabkáit és átnéztük, mire lehet képes az új csapat!

Maikelelét még áprilisban forgatta ki a FaZe aktív játékosai közül, aki azóta is csapat nélkül tengett. Ugyan augusztusban beugróként csatlakozott a NiP-hez, de amint felépült pyth, azonnal útjára is bocsátották. Ezután újra jelezte, hogy még mindig dolgozik saját csapatán.

Tegnap este végre bejelentette, hogy qwerty néven alapít csapatot, és a következő lineup-pal fognak játszani:

Mikail "Maikelele" Bill
Faruk "pita" Pita
John "wenton" Eriksson
Fredrik "slap" Junbrant
Simon "atter" Atterstam

A linkekre kattintva a játékosok HLTV adatlapja nyílik meg

  • Pita 26 éves, a CLG-ből lehet ismerős, ahol 2016 első felében edzőként, majd a kölni Major-ön és az ELEAGUE első szezonjában aktív játékosként szerepelt.
  • Wenton 23 éves, a Fnatic volt játékosa, akit discodoplan érkezésekor forgattak ki.
  • A magyar közösségben ismerősen csenghet a 24 éves slap neve is, aki a majorre jutó DeadFoxszal és Flashsel is játszott együtt, majd kikerült az Escape-ből és május óta csapat nélkül volt.
  • Atterről relatíve keveset halottunk ezidáig. Amit biztosan tudunk róla, hogy 23 éves és április óta nincs csapata, előtte a TORPEDO csapatával érte el legnagyobb sikereit.

Az alapján, amit eddig láttunk a tagok teljesítményéből, még bármi lehet belőlük. Nyilván Maikelele lesz majd a csapat sztárja, és az is hivatalos, hogy pita fogja irányítani a csapatot, ami logikus, hiszen van edzői tapasztalata is. Az ötös az élmezőnyhöz képest nincs skillben lemaradva, legtöbbjük már rendelkezik tapasztalattal és ügyes játékos. Maikelele szerint azért jó ez az ötös, mert élvezik a játékot és nincs akkora stressz rajtuk, mint ezelőtt. Ha ezt meg tudják tartani, akkor jó játékkal simán top20-ba verekedhetik magukat 2017 közepére.

A bejelentésük mellett hozzátették, hogy szeretnének szervezetet keresni. A qwerty név amúgy se túl sexy. Szerintetek mire lesz képes ez a lineup?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!