Indul a DH Las Vegas: jó meccsek nézhetetlen időpontban

Indul a DH Las Vegas: jó meccsek nézhetetlen időpontban

Megvannak a csoportok és az időbeosztás a DreamHack idei első Masters tornájáról, éjszakázásra kell készülni a szerdán induló verseny egésze alatt.

16 csapat, 450 000 dolláros összdíjazás és félelmetes show vár minket csütörtöktől! A DreamHack nem aprózta el 2017 első Masters tornáját, ahol végre ismét szó szerint középpontban lesznek a játékosok:

A DH természetesen a körítésnek is megadta a módját, hangulatos csapatbemutató videók és az eseményt beharangozó kisfilmek kerülnek ki folyamatosan a kezeik közül, melyek után már nagyon várjuk az öt napos tornát, ahol a világ legjobbjai szinte mind képviseltetik magukat:

Astralis, Virtus.pro. Na'Vi, SK, fnatic, Gambit, FaZe és North, vagyis az összes Major legenda, kár, hogy végig figyelemmel kísérni itthonról elég problémás lesz. A menetrend ugyanis az alábbiak szerint alakul:

  • Február 15, szerda: 8db Bo1 - 19:00-06:10 (csoportmeccsek)
  • Február 16, csütörtök: 8db Bo1 - 19:00-06:10 (csoportmeccsek)
  • Február 17, péntek: 4db Bo3 - 19:00-07:00 (kiesési rangadók)
  • Február 18, szombat: 4db Bo3 - 19:00-07:00 (negyeddöntők)
  • Február 19, vasárnap: 3 db Bo3 - 20:00-06:00 (elődöntők, döntő)

Keményen belehúznak tehát a csapatok az éjszakába, itthoni léptékkel nézve lényegében a meccsek felét sugározzák majd elérhető időpontban. A dolog egyébként azért is problémás, mert a DreamHack idén igencsak Amerika felé vette az irányt, az európai helyszínek rovására nőtt ugyanis meg a tengerentúli versenyek száma. Csak remélni tudjuk, hogy a mostani időzítés után ők is átgondolják majd a meccsek időpontjait, hiszen hiába a frissen bevonzott amerikai nézők, az európai számok csökkenni fognak, rengeteg néző kiesik majd, ez egészen biztos.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!