Véget ért az Országos Gaming Expo 2023!

Véget ért az Országos Gaming Expo 2023!

Az ország minden vármegyeszékhelyén járó OGEX november 26-án lezárult.

A három hónapig tartó eseménysorozat immár a végéhez ért. Az Országos Gaming Expo 2023 szeptember elejétől, november végéig kísérte hétvégéinket a színes programjaival, és a Rocket League versenysorozatával. Vármegyéről vármegyére, égtájról égtájra, alföldről dombságra járt a rendezvény, majd a budapesti Millenárison tette fel a csúcsdíszt. 

Minden helyszínre rengeteg érdeklődő látogatott ki fiataltól az idősig, hogy társasjátékokat, konzolokat, vagy akár retro játékokat próbálhassanak ki. A hangulat minden állomáson kiemelkedő volt, akár a kompetitív akár a kooperatív szellem hajtotta a résztvevőket. Továbbá különböző kiállító partnerekkel is találkozhattak a résztvevők Budapesten, mint például az Afterglow Esports Club, az MTK Budapest Esport csapata, a Hálószaggató Esport briliáns labdarúgói, és a GPSE csapata is helyet kapott az eseményen.

Ezeket olvastad már?

November 26-án kiderült, hogy meshinn az ország legjobb Rocket League versenyzője, így a címmel együtt elnyerte a hatalmas serleget, és a 350 000 forintos főnyereményt. A dobogón továbbá mister_monsuun követte a második helyen, akinek ezzel 200 000 forint ütötte a markát, és végül de nem utolsó sorban, a bronzérem Mstr nyakában csillogott megszerezve ezzel a vele 100 000 forintot. Ezzel pedig téli álomra hajtotta a fejét a rendezvénysorozat.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések