Mindenki nyugodjon le a p...ba, a GTA 6 nem lesz lebutítva

Mindenki nyugodjon le a p...ba, a GTA 6 nem lesz lebutítva

A Rockstar nem Ubisoft, itt nincs lebutítás!

Kitört a GTA 6-láz! A két napja debütált első előzetes mindenkit levett a lábáról. A rajongók már alig várják, hogy még többet lássanak a játékból, az előzetes közben rekordokat dönt, a videó zenéje pedig a Spotify listák élére tört! Az sem zavar különösebben sokakat, hogy a PC-s verzióra jóval többet kell majd várnunk, ez a GTA-játékoknál már-már természetes.

Az egyedüli dolog, ami zavar néhány játékost, az a grafika. A trailer bámulatos, nem erről van szó. Azt is elmondták, hogy nem CGI előzetesről van szó, a játék motorjával készült a trailer, ezt tudja majd a gameplay is!

Attól félnek sokan, hogy nehogy hazudjon az előzetes. Az utóbbi kb 10 évben rengetegszer láttuk már azt, hogy az előzetesek még gyönyörűek, aztán a játék a megjelenésre lebutul és már köszönő viszonyban sincs azzal, mint amit ígértek nekünk. Na a GTA 6 esetében nem ez a helyzet! Mike York korábban olyan játékokon dolgozott, mint a Red Dead Redemption 2 vagy a GTA 5. Ma már nem a Rockstart erősíti, de ismeri a csapat felépítését, hozzáállását, módszereiket stb. Állítása szerint, amit a GTA 6-ban láttunk, az úgy is lesz, a Rockstar nem ver át senkit, nem butít le semmit, a GTA 6 tényleg ennyire szép lesz.

Hát, reméljük Mike-nak tényleg igaza van és a GTA 6 semmit sem butul majd az előzeteseihez képest!

Kövess Minket!



Gamer szótár