10 millió sem elég neki, szinkronszerepet akar a floridai Joker

10 millió sem elég neki, szinkronszerepet akar a floridai Joker

Továbbra sem értjük, hogy miért emeli a téteket a GTA 6 előzetese miatt megsértődött floridai Joker, ha a Rockstar és a TakeTwo még csak szóba sem akar állni vele.

Többször foglalkoztunk már a floridai Joker históriájával, aki a GTA 6 előzetese miatt azzal fenyegetőzik hétről hétre, hogy perre viszi a Rockstar Gamest. Polgári nevén Lawrence Sullivannek az a sérelme, hogy a százmilliós megtekintésű videóban néhány képkocka erejéig szerepel egy alak, aki feltűnően hasonlít rá. Az a részletkérdés azonban hidegen hagyja őt, hogy jogilag nyugodtan megteheti a Rockstar, amit. Valamint hiába mondja azt, hogy „bárhová megyek, a reptéren, az utcákon, mindenhol csesztetnek engem”, mert már rég elfelejtették volna őt az emberek, ha nem hozná fel újra és újra, hogy szerinte benne van a trailerben.

A floridai Joker a vélt vagy valós sérelmei miatt több követelést is megfogalmazott már a következő Grand Theft Auto fejlesztői felé: eleinte még csak egy-két, majd már öt, végül pedig tízmillió dollárt akart a Rockstartól azért, hogy elkerüljék a pereskedést és egy hackertámadást. De miután válaszra sem méltatta őt a stúdió vagy az azt birtokló TakeTwo, kénytelen volt új stratégiával előállni.

Ezeket olvastad már?

Legújabb videójában ugyanis azzal az ötlettel állt elő a floridai Joker, hogy az előzetesben szereplő, rá hasonlító karaktert szeretné ő szinkronizálni:

„GTA, beszélnünk kell. Nem akarlak beperelni titeket, szóval adok nektek egy extra hónapot még. Keressetek fel, engedjétek meg, hogy szinkronizáljam a karaktert, adjatok több szerepet a játék sztorijában és egy pár millát, [...] írjunk történelmet. [...] Láttátok, hogy mit tettem a játékért. Benne voltunk a hírekben, a blogokban, mindenki rólam hírezik.”

A videója végén Joker még egy kihívást is intézett a Rockstar felé: keressenek még egy embert Florida államában, aki rajta kívül még a floridai Jokernek tekinthető. Ha pedig ez nem sikerül, azt állítja, kénytelen lesz bevonni az ügyvédeket. Azonban az alapján, amit az elmúlt másfél hónapban láthattunk az embertől, esélytelen, hogy valaha is bármi több legyen ebből az ügyből, mint néhány TikTok-videó és alaptalan követelés a 15 perc hírnév érdekében.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Közvetítések