Ha az esküvődön sem tudod letenni az Apple Vision Prót, baj van

Ha az esküvődön sem tudod letenni az Apple Vision Prót, baj van

Az esküvőről készült virális kép alapján a menyasszony egy kicsit sem volt elragadtatva attól, hogy a leendő férje ekkora kocka.

Február eleje óta az Egyesült Államokban bárki megvásárolhatja az Apple AR/VR szemüvegét, a Vision Prót. Bár még az almás cég sem érti teljesen, hogy mire jó a kütyü, rajongói azért bőven akadnak az országban, valamint a fogadtatása is egészen jó volt. Bár mint arra a Dexerto is rámutatott, vannak, akik talán túlságosan is nehezen szakadnak el az Apple termékétől. A Vision Próval kocsikázó emberekről mi is írtunk. De talán még ennél is furcsább az, hogy egy férfi az esküvőjére vette fel a szemüveget, hogy megörökíthesse élményét „belső nézetből”.

Ha hülyeségnek tartod, hogy valaki az esküvőjén ezzel az arcából kiálló izével jelenjen meg, nem vagy egyedül. Olyannyira nem, hogy még a mennyasszony is szörnyülködve nézte végig a jelenetet egy, az eseményen készült, azóta az egész internetet bejárt kép alapján:

A szoftvermérnök vőlegény esküvője alig egy héttel az Apple Vision Pro megjelenése után volt, ezért megértjük, hogy nehezen tudta letenni az új eszközt – bizonyára szakmai ártalom. De mint azt azóta feleséggé vált nő is elmondta egy helyi lapnak, valójában nem volt annyira kiakadva a párja viseletén, mint azt a fenti kép alapján gondolhatnánk. Persze ez nem jelenti az ellenkezőjét sem:

„Próbáltam nem odanézni, mert egy kicsit ijesztőnek, furának tartom. Legalább kétszer, háromszor engedélyt kért tőlem hozzá. De én úgy voltam vele, hogy nem, nem, nem, várjunk vele, várjunk vele. Erre egy perc múlva megfordultam és már rajta is volt.”

A kommentek között nyilván kifigurázták a fotót és a párt. Valaki például azt írta, hogy „amíg a férfi a jövőbe néz, addig a nő egy ügyvéd után fog”. Egy másik hozzászóló pedig azzal tréfálkodott, hogy biztos csak az esküvő árát számolgatja az Apple Vision Próban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár