AMD-s vagy? – Akkor neked szól az új Acer Nitro 14

AMD-s vagy? – Akkor neked szól az új Acer Nitro 14

Az új Nitro modell mesterséges intelligencia funkciókkal rendelkezik, amelyek javítják a játékélményt és a termelékenységet.

Az Acer bejelentette az új Nitro 14 gamer laptopot, amelyet AMD Ryzen 8040 sorozatú processzorok hajtanak meg Ryzen AI-al. A DLSS 3.5 technológiával támogatott akár NVIDIA® GeForce RTX 4060 laptop GPU-t az NVIDIA RTX AI platformja támogatja, amely több mint 500 játékban és alkalmazásban kínál lehetőségeket, AI-val továbbfejlesztve. A játékosok elmerülhetnek a 14 hüvelykes NVIDIA G-SYNC kompatibilis panelben, akár WQXGA (2560x1600) felbontással.

Legyen szó hívásról vagy játék közbeni streamelésről, az Acer PurifiedVoice 2.0 a mesterséges intelligencia erejét kihasználva blokkolja a külső zajokat, míg az Acer PurifiedView a felhasználókat mindig az események előtt és középpontjában tartja. A Microsoft Copilot Windows (dedikált Copilot gomb-bal) segít a mindennapi feladatok felgyorsításában ezeken az AI laptopokon, és az egy hónapos Xbox Game Pass Ultimate minden eszközhöz mellékelt Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásával a játékosok több száz kiváló minőségű PC-játékot élvezhetnek. Az eszköz teljesítményének és testreszabásának zökkenőmentes átvételéhez a NitroSense gomb egyetlen kattintása a vezérlőközponthoz és az elérhető mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciók könyvtárához irányítja a felhasználókat az új Experience Zone-on keresztül.

Ezeket olvastad már?

Acer Nitro 14: A teljesítmény, a hordozhatóság és a megfizethetőség egyensúlya

Az új Nitro 14 (AN14-41) az elegáns dizájnt és az erőt ötvözi kompakt formában, akár AMD Ryzen 7 8845HS processzorral, beépített Ryzen AI-vel és akár NVIDIA GeForce RTX 4060 laptop GPU-val, DLSS 3.5 technológiával a lenyűgöző látványért. A felhasználók emellett kihasználhatják az NVIDIA RTX AI számítástechnikai, játékképességi és gyorsítási ökoszisztémáját, és használhatják az RTX videót, amely AI felskálázást és HDR vizuális minőséget biztosít. A hibátlan képkockákat és színminőséget a 14 hüvelykes WQXGA (2560x1600) kijelző 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, 9 ms-os válaszidővel és 100%-os sRGB tartománytámogatással éri el.

A kétventilátoros rendszer Vortex Flow-val kiegészítve következetesen szívja be a levegőt a készülékbe a ventilátorok felső és alsó oldaláról, és így olyan aerodinamikai áramlást hoz létre, amely javítja a CPU, a GPU és a legfontosabb alkatrészek hűtését, miközben a CPU-n lévő folyékony fém hőzsír hűvösen tartja a Nitro laptopot. A létfontosságú csatlakozási funkciók bőséges kínálatával is rendelkezik, beleértve a teljes funkcionalitású USB 4 és USB 3.2 Type C portokat, Dual A portokat (az egyik offline töltéssel), HDMI 2.1-et és egy microSD kártyaolvasót.

Csodálatos hanghűség kel életre játék közben a DTS:X Ultra Audioval kommunikálva, valamint az Acer PurifiedVoice 2.0-val, amely három mikrofonos kialakítással párosul, elszigeteli a felhasználók hangját és megszünteti a nem kívánt háttérzajt. HD webkamerája mesterséges intelligenciával hajtott Acer PurifiedView-val optimalizálja a videóhívásokat. A felhasználók a NitroSense alkalmazáson keresztül kapnak lehetőséget, hogy személyre szabják a laptopok játék- és teljesítménybeállításait, a ventilátor sebességét, a 4 zónás RGB-billentyűzet világítását, és belemerüljenek az új élményzónába, amely információkat tartalmaz a Nitro laptop összes funkciójáról, beleértve AI-val kapcsolatos funkciókat.

Ár és elérhetőség

Az Acer Nitro 14 (AN14-41) júniustól lesz elérhető az EMEA régióban, 1199 Eurótól. A pontos specifikációk, az árak és elérhetőség régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az elérhetőségről, a termékleírásokról és az árakról az adott piacokon, kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra.

Kövess Minket!



Gamer szótár