Nem hiszed el mennyibe kerül a GTA 6 előzetesének bikini csajos része

Nem hiszed el mennyibe kerül a GTA 6 előzetesének bikini csajos része

Nem olcsó újraforgatni a GTA 6 előzetesét, az már tuti!

Az óriási rekordot ment első GTA 6 előzetesen túl azóta sem kaptunk még a játékból. Egyetlen képkockát sem tettek még közzé a fejlesztők, de ez nem szegi a rajongók kedvét. Óriási várakozás előzi meg a Grand Theft Auto 6. részének megjelenését, jobb híján pedig azzal szórakoznak az igazáén elszántak, hogy különböző módokon alkotják újra az első előzetest. Láttuk már a videót Minecraftban, The Elder Scroll: Morrowindben és még CS2-ben is. Néhány napja pedig befutott egy elképesztően profi és minőségi újraforgatása az előzetesnek, ezúttal a való életben.

Az Andrew Levitt nevű youtuber időt és pénzt nem spórolva, hosszú és kemény munka árán tudta szinte teljes egészében újraalkotni a videót. Azért csak szinte, mert egy-két jelenet azért hiányzik. Kimaradt például a híres bikini csajos rész. Nem azért mert elfeledkeztek róla vagy mert, nem mertek megmutatni egy dekoltázst. Azért nem tudták újraforgatni, mert pusztán az az egy jelenet több, mint 4000 dollárba került volna.

Andrewék megtalálták azt a lakást, aminek virtuális mását használta a Rockstar az előzetesben, de nem kaptak engedélyt ott forgatni, sőt, még ha kaptak volna is, akkor is 4733 dollárjukba került volna. 4733 dollár, egyetlen jelenetért...

A valóságban újraalkotott GTA 6 előzetesről egyébként feltöltött egy 12 perces behind the scenes-videót is, érdemes azt is megnézni, sok érdekességet mesélnek benne.

Kövess Minket!



Gamer szótár