Annyira büdös volt az ellenfele, hogy inkább feladta a Yu-Gi-Oh! versenyt

Annyira büdös volt az ellenfele, hogy inkább feladta a Yu-Gi-Oh! versenyt

Elmondása szerint nem volt különösen ügyes a konkurense, más miatt döntött a feladás mellett.

Lehet, hogy a cím szövege elsőre hihetetlennek tűnik, de nem ez az első alkalom, hogy komoly problémát okoz a higiénia hiánya egy Yu-Gi-Og! versenyen. A Yu-Gi-Oh! egy japán gyűjtögetős kártyajáték, animesorozat és manga, melyből azóta játék is készült. Aranykorát a '90-es évek végén, és a 2000-es évek elején élte, azonban máig is hatalmas rajongóbázissal rendelkezik, akik gyakran rendeznek összecsapásokat. Számos versenynél állt fent olyan probléma az elmúlt években, hogy a versenyzők nem megfelelő higiéniai állapotban érkeztek a helyszínre, és ez különösen igaz az említett kártyajáték eseményeire – olyannyira, hogy külön büntetési rendszert találtak ki a rossz szagú és piszkos ruhát viselő játékosoknak. Főként az egyesült államokban elterjedt probléma ez, de most egy japán résztvevő számolt be X-en kellemetlen tapasztalatáról, amit egy női versenyen szerzett.

„Félúton elmentem, mert nem bírtam a szagát. Nem mintha szomorú lennék a veszteség miatt, vagy bármi miatt. Vannak büdös női versenyzők." – írta később, majd kifejezte undorát, és fürdésre buzdította ellenfelét.

Nem tudni, hogy pontosan milyen összefüggés lehet a Yu-Gi-Oh! kártyajáték és az igénytelenség között, de az is benne van a pakliban, hogy ez volt az említett versenyző stratégiája, ami lássuk be működött, hiszen könnyedén megnyerte a párbajt szaga segítségével. Lehet, hogy itt lenne az ideje tovább szigorítani a higiéniai szabályokon.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár