Fizetős küldetést tartalmaz a Star Wars Outlaws, lázadnak is a rajongók

Fizetős küldetést tartalmaz a Star Wars Outlaws, lázadnak is a rajongók

Még meg sem jelent a játék, de már most sikerült kiborítani a játékosokat.

A Star Wars Outlaws megjelenéséig még hónapok vannak hátra, és bár egyre többen várják ezt a játékot, a nemrég napvilágot információk miatt a közösség egy része nagyot csalódott ismét a Ubisoftban, és frusztrációját fejezte ki az új alkotással kapcsolatban. Eddig általában az volt a séma, hogy egy új cím a megjelenése napján borítja a rajongótábort, de mostanában már jóval ezelőtt megtörténhet mindez, mivel sajnos a cégek tesznek róla.

Ezeket olvastad már?

Star Wars Outlaws esetében az okozott felháborodást, hogy az egyik Jabba the Huttot bemutató küldetés csak a Season Pass tulajdonosai számára lesz elérhető. A játék honlapja szerint a Jabba's Gambit misszió akkor nyílik meg, ha valaki előrendeli vagy később megvásárolja a 109,99 dolláros Gold vagy a 129,99 dolláros Ultimate Editiont.

Ami magát a megbízást illeti, annak leírása így szól:

„Kay épp csak összeállítja a csapatát a Canto Bight-i rabláshoz, amikor kap egy feladatot magától a gengsztervezértől. Kiderül, hogy ND-5 évek óta tartozik Jabbának, aki most eljött, hogy azt behajtsa...”

Azt egyelőre nem tudni, hogy ezen kívül találkozunk-e még Jabbával egy másik küldetésben. Mivel azonban szerepel a játék sztori trailerében, feltételezhető, hogy nagyobb szerepet kap a történet során. Mindenesetre sokaknak nem tetszik, hogy egy ilyen küldetéshez szezonbérletet kell vásárolni.

A Star Wars Outlaws augusztus 27-én jelenik meg Xbox Series X|S-re, PlayStation 5-re és PC-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár