Már magyar szinkronnal is játszható a Resident Evil 4 Remake

Már magyar szinkronnal is játszható a Resident Evil 4 Remake

Ráadásul most pont akciós a játék, szóval ha eddig nem csaptál le a Resident Evil 4 Remake-re, akkor itt a tökéletes alkalom.

Április 16-án reggel 8 órától elérhetővé vált mindenkinek a Resident Evil 4 Remake és a Separate Ways nevű kiegészítőjének ingyenesen játszható magyar szinkronja – írja közleményében a SzinkronSarok csapata. Vagyis mostantól a messze földön híres magyar szinkronnal élvezhetjük ezt a játékot is, pont úgy, mint a – szintén az ő műhelyükből kikerült – Resident Evil 2 Remake és God of War esetében. 

Sipka Gábor, a szinkron rendezője és a projekt vezetője a következőket írta a friss megjelenés kapcsán:

„Továbbra is célunk, hogy minőségi magyar szinkronokat készítsünk elismert és népszerű videójátékokra, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar szinkron egyrészt működhet ebben a műfajban, valamint kellő törődéssel minőségi szintet tud hozni. Nem az eredeti verzióval kell versenyezni, hanem arra kell törekedni, hogy az adott nyelv, – jelen esetben a magyar verzió – hozza azt a hangulatot, hozza azokat az érzéseket, hangokat és játékot, amit maga az alapanyag megkövetel.”

Ezeket olvastad már?

Aki szeretne egy próbát tenni magyarul az RE4 Remake-kel, annak érdemes meglátogatnia a SzinkronSarok weboldalátFontos, hogy ez egy rajongói mod, ami PC-re, az eredeti steames verzióhoz készült. A játék egyébként egészen április 29-ig 25%-os akcióval vásárolható meg a Valve boltjában, szóval ha eddig nem csaptál le rá, itt a lehetőség! Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy milyen lett maga a szinkron, akkor a projekten dolgozó szinkronszínészeket felsorakoztató videóban meghallgathatod (spoiler, baromi jó lett):

Magyar hangok a Resident Evil 4 Remake-ben:

Leon S. Kennedy - Nick Apostolides - Moser Károly
Ashley Graham - Genevieve Buechner - Bartus Emese
Ada Wong - Lily Gao - Törtei Tünde
Luis Serra - André Peña - Szabó Máté
Osmund Saddler - Christopher Jane - Kőszegi Ákos
Kereskedő - Michael Adamthwaite - Faragó András
Jack Krauser - Mike Kovac - Tokaji Csaba
Albert Wesker - Craig Burnatowski - Bozsó Péter
Ramón Salazar - Marcio Moreno - Szokol Péter
Ingrid Hunnigan - Raylene Harewood - Sipos Eszter Anna
Bitores Méndez - Jon Bryant - Dézsy Szabó Gábor
Mike - Erik Gow - Renácz Zoltán
Mario Fernández Castaño - Mathias Retamal - Fehérváry Márton
Újonc rendőr - Diego Stredel - Sipka Gábor
Számítógép hang - Nagy Edit
Katona 1 - Weigert Viktor
Katona 2 - Ódor István

Egyébként nem csak a Resident Evil 4 Remake rajongói örülhetnek, hiszen egyre közelebb áll a SzinkronSarok azon céljának a megvalósításához, hogy a Detroit: Become Humanben is a kíváló magyar hangokat hallhassuk megszólalni. A gyűjtés még mindig zajlik erre, ezért aki támogatni szeretné, az PayPalon vagy Patreonon teheti meg.

Kövess Minket!



Gamer szótár