Hiába keresed Henry Cavill új filmjét a hazai mozikban, okkal nem tűzik műsorra

Hiába keresed Henry Cavill új filmjét a hazai mozikban, okkal nem tűzik műsorra

Az Amazon áll a turpisság mögött.

Guy Ritchie neve biztosan ismerősen cseng, főleg ha megemlítjük a Blöff (Snatch – 2000), Sherlock Holmes (2009) vagy az Úriemberek (The Gentlemen – 2019) című filmeket. Legújabb alkotása kapcsán viszont megeshet, hogy nem futottál bele egyetlen magyar címbe sem, hiszen itthon egyáltalán nem tűzték műsorra a hazai mozik. A The Ministry of Ungentlemanly Warfare ugyanis jó okkal nem debütált itthon a nagyvásznon. A rendező művére ugyanis lecsapott az Amazon, és úgy döntöttek, hogy a Prime Videó kínálatában jobban mutat majd.

Ezeket olvastad már?

A JoBlo beszámolója szerint a Lionsgate megállapodást kötött a megavállattal, amivel megszerezték maguknak az Egyesült Államokon kívüli forgalmazást (olyan régiókra vonatkozik ugyanis az egyezség, mint az Egyesült Királyság, Kanada, Latin-Amerika, Európa, India, Dél-Afrika, Ausztrália és Új-Zéland), ezért jobbnak látták, ha nem a mozikba csábítják be az embereket, hanem a saját streamingszolgáltatásukat promózzák vele. A hírek alapján nyolc számjegyű összeget csengetett ki a The Ministry of Ungentlemanly Warfare jogaiért az Amazon.

Ezek után pedig már nem is olyan meglepő, ha hiába keresitek a moziműsorban, mert csak a Prime Videón találhatjátok majd meg Henry Cavill legújabb őrült kalandját. A film igaz történet alapján készült, méghozzá Damien Lewis 2014-es könyvét (Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII) felhasználva. A sztori szerint Winston Churchill alapít egy különleges egységet, nem hétköznapi emberekből, akiknek a feladata, hogy felvegye a harcot a nácikkal, azt pedig, hogy miként hajtják végre a küldetéseiket, teljes mértékben rájuk bízzák.

A korábbi Supermanen kívül olyan nagynevű színészek is helyet kaptak a produkcióban, mint Alan Ritchson (Reacher, Titánok), Eiza González (Nyomd, Bébi, nyomd!, Godzilla Kong ellen), Hero Fiennes Tiffin (Miután-filmek, Harry Potter és a félvér herceg), Henry Golding (Kőgazdag ázsiaiak, Úriemberek) és Alex Pettyfer (Magic Mike, Lopott idő), aki később bevallotta, hogy a forgatás során Cavill megmentette az életét.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikortól válik elérhetővé a The Ministry of Ungentlemanly Warfare a Prime Videón.

Kövess Minket!



Gamer szótár