Sztárparádéval készül a klasszikus zombifilm folytatása, a 28 évvel később

Sztárparádéval készül a klasszikus zombifilm folytatása, a 28 évvel később

Három nagyszerű színészt sikerült szerződtetni a produkcióhoz, ami biztatóan hangzik.

Most már úgy tűnik, hogy nem csalás, nem ámítás, tényleg tető alá hozzák az egyik legjobb zombis horrorfilm folytatását. A Sony Pictures erőteljesen nekilátott az előkészítésnek, és most az is kiderült, hogy három hollywoodi csillagot szerződtettek le a 28 évvel később (28 Years Later) címen futó projekthez. Ezek alapján pedig biztosan feltűnik majd a képernyőn Ralph Fiennes, Jodie Comer és Aaron Taylor-Johnson, a hírek szerint ugyanis mindhárman aláírták, hogy csatlakozzanak Danny Boyle és Alex Garland poszt-apokaliptikus remekművéhez. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy kiket alakítanak majd a filmben és milyen szerepet játszanak majd a történetben.

Ezeket olvastad már?

Ralph Fiennes leginkább a The Grand Budapest Hotelben és a Schindler listájában (Schindler listája) nyújtott szerepeiről lehet ismert, de A menü (The Menu) félelmetes főszakácsaként, valamint a Harry Potterben Lord Voldemortként is nagy hírnévre tett szert. Aaron Taylor-Johnson számos szuperhősfilmben szerepelt már, köztük a 2010-es Kick-Ass-ben, annak folytatásában, a Bosszúállók: Ultron korában, és a Kraven, a vadászban, de állítólag ő lehet a következő James Bond is. Jodie Comer négy évadot töltött el a Megszállottak viadalában (Killing Eve), de feltűnt Ridley Scott Az utolsó párbaj (The Last Duel ) című filmjében és a Ryan Reynolds fémjelezte Free Guy-ban is.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Ralph Fiennes

A 28 évvel később arra törekszik, hogy elmeséljen egy teljesen új történetet a három sztárral, amelynek a forgatókönyvét Garland írja, a rendezői széket pedig Boyle foglalhatja el. Úgy tudni, hogy egy új trilógiával számolnak a Sonynál, és ezt a triót csak az első részre szerződtették, így nem világos, hogy visszatérhetnek-e a későbbiekben, miközben már a második filmhez is megtalálták a megfelelő rendezőt. A terv az, hogy a két filmet egymás után forgatják. Arról nincs egyelőre semmilyen információ, hogy Cillian Murphy – az első film főszereplője – felbukkan-e a folytatásokban, de az már biztos, hogy executive producerként részt vesz a munkálatokban.

A Sony még nem jelentette be a 28 évvel később megjelenési dátumát, de alighanem ebben az évben erre is fény derül.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár