Ritka olcsón lehet hozzájutni most a Ubisoft legjobb játékaihoz

Ritka olcsón lehet hozzájutni most a Ubisoft legjobb játékaihoz

A legtöbb játékot, mint például az Assassin's Creed franchise vagy a Far Cry, potom pénzért be lehet most gyűjteni.

Lassan itt a nyár és bár idén is jött már néhány nagyszerű játék, a java még hátra van (Ghost of Tsushima vagy Senua's Saga: Hellblade II), a legjobb viszont, hogy ennek apropóján a Ubisoft is tart egy nagyobb kiárusítást, amelyre érdemes odafigyelni. Ez az akció az összes nagy sorozatukat, például az Assassin's Creedet és a Far Cry-t is magában foglalja. Ráadásul egy extra ajánlat révé még többet spórolhatsz a vásárlásaidon.

Ezeket olvastad már?

Hogyan spórolhatsz?

Május 7. és május 21. között 10 dollárral (vagy ennek megfelelően 3700 forinttal) még olcsóbban bonyolíthatod le a tranzakcióidat, ha legalább 19,99 dollárt költesz. Egyszerűen csak rakd bele a kívánt termékeket a kosaradba, és add meg a LEGEND24 kuponkódot a kifizetésnél. Érdemes megjegyezni, hogy ez az akció nem vonatkozik az előrendelésekre, a virtuális valutára, a Ubisoft+-ra, a Rocksmith+-ra, a játékon belüli tartalmakra vagy a pénztárca feltöltésére. Továbbá nem használható fel a Win in Shop ajánlattal együtt.

Mit érdemes beszerezni?

Ha már régóta kivetetted a hálód a Ubisoft legújabb címeire, de eddig nem sikerült lecsapni rá, akkor most itt az ideje, hogy megtedd. A feltörekvő bérgyilkosok számára az AC: Mirage jelenleg 50%-os kedvezménnyel kapható. Ha inkább a Prince of Persia legfrissebb része érdekel, a The Lost Crown most 40%-kal olcsóbban húzható be. Az autóversenyzés szerelmeseinek pedig a The Crew Motorfestet ajánljuk, mivel 50%-kal kevesebbért már a tied lehet.

Ez azonban még csak a jéghegy csúcsa, a további kiváló ajánlatokat is összegyűjtöttünk nektek, szóval irány a galéria:


49.99 dollár helyett 19.99

A teljes listáért kattints ide.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések