A Destiny 2 három DLC-jét is ingyen tolhatod, de jobb, ha sietsz

A Destiny 2 három DLC-jét is ingyen tolhatod, de jobb, ha sietsz

Sőt, a PlayStation Plus előfizetők még ezeken felül egy további Destiny 2 DLC-hez is hozzáférést kapnak most.

A leépítések miatt jókorát csúszott, de áprilisban végre megjelent a Destiny 2: The Final Shape első játékmenet előzetese, maga a kiegészítő pedig júniustól már játszható is lesz. Az ígéretes DLC-ben a játékosok kényük-kedvük szerint kombinálhatják majd a Prismatic subclassnak hála a Fény és Sötétség erejét, ami remek újításnak tűnik. Továbbá új ellenféltípust és rengeteg apróságot is hoz majd a Light and Darkness saga epilógusa.

De mielőtt június 4-én belevághatna a Destiny 2 közössége a The Final Shape-be, érdemes lehet behozni a lemaradást, ha esetleg néhány az előző kiegészítők közül kimaradt valamiért. Az Xbox-játékosok ebből a mókából most sajnos kimaradnak, de ha PC-n vagy PlayStationön űzöd a Destiny 2-t, akkor jó nap lesz a mai. Ugyanis a Bungie három DLC-t is ingyenesen játszhatóvá tesz június 3-ig: a The Witch Queent, a Beyond Lightot és a Shadowkeepet. Extra még a Sony konzoljain játszók számára, hogy ők az imént felsorolt hármon túl – a PlayStation Plus előfizetésük részeként – a Lighfall nevű kiegészítővel is tehetnek egy próbát.

Ezeket olvastad már?

A Bungie valószínűleg repesni fog az örömtől, ha az egyébként ingyenes alapjáték kijátszását követően lemorzsolódó bázis visszatér most hozzájuk, esetleg még a végén beruház a The Final Shape-re is. Ugyanis a pletykák szerint szeretnének készíteni egy harmadik részt a sorozathoz, ehhez pedig bizonyára nem árt, ha valamit felmutatnak a Sony részvényeseinek. Már ha nem akarnak úgy járni, mint az Xbox négy stúdiója is a héten. Ellenkező esetben nem igazán számít.

Kövess Minket!



Gamer szótár