Kapj a hajadhoz, a God of War Ragnarök is befut PC-re

Kapj a hajadhoz, a God of War Ragnarök is befut PC-re

El vagyunk kényeztetve, hiszen nagyon sok jó játékot kapunk idén, de a God of War Ragnarök alighanem a legvártabbak között van.

A Sony mókás egy cég, a filmek terén sikerült jó néhány kudarcot vallaniuk a hálószövő nélküli Pókemberes univerzumukkal, a Venom 2 és a Morbius után a Madame Web is csúnyát bukott, ennek ellenére videójátékok terén szerencsére még mindig szállítják a jobbnál jobb címeket.

Ezeket olvastad már?

Egy ideje ráadásul már nem csak a konzolos rajongóikat szolgálják ki, hiszen szinte mindegyik népszerű alkotásukat átportolják PC-re is. Sokan már a God of War Ragnarökkel szemezgetnek, de erről egyelőre nem volt semmilyen hivatalos információ. Egészen mostanáig. A PlayStation Studios főnöke egy Julien Chièze-nek adott interjúban elmondta, hogy legalább egy év különbség lesz a jövőben a játékok konzolos és PC-s megjelenése között – ez egyértelműen arra utal, hogy mindegyik játék átköltözik PC-re.

A 2024-es esztendő folyamán már megkaptuk a Horizon Forbidden Westet, de májusban befut a Ghost of Tsushima Director's Cut kiadása is.

Készülj, fiú!

Egy év elején megjelent pletyka szerint a The Last of Us Part 2 Remastered lett volna a következő PC-re érkező játék, amelynek bejelentését még áprilisra tervezték. A szivárogtatás egy Silknigth nevű személytől származik, de időközben a Bloomberg újságírója, az ugyancsak bennfentes Jason Schreier megcáfolta az állítását. Ez pedig nem jelent mást, minthogy csak egyetlen cím maradt a Sony tarsolyában, amivel meglepheti a számítógépes tábort. A GoW Ragnarök pedig már másfél évvel ezelőtt napvilágot látott, tehát teljes mértékben megfelel a fentebb elhangzottaknak, ezért szinte biztosra vehető az érkezése a források szerint, és a májusi PlayStation Showcase alkalmával rántják le a leplet a PC-s átiratról – a megjelenési dátumra viszont nem tudni fény derül-e.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.