Dungeons and Dragons együttműködéssel erősít a Dead by Daylight

Dungeons and Dragons együttműködéssel erősít a Dead by Daylight

Hamarosan itt a játék 8. évfordulója, tehát rengeteg újdonságra számíthatunk.

Ahogy oly sok játék, az utóbbi évek során a Dead by Daylight is nagyban épít a különböző együttműködésekre, ráadásul kimondottan nagy sikerrel. A Behaviour Interactive játéka kitartó munkával beküzdötte magát a legnépszerűbb multiplayer horrorjátékok közé, és időről időre olyan kollaborációkkal kedveskedik a játékosoknak, mint például a márciusban bekerült Slipknot együttes. Mivel egy élő szolgáltatással rendelkező játékról van szó, folyamatosan azt figyeli a közösség, hogy mikor érkezik a következő nagy dobás, ami minden jel szerint most egy Dungeons and Dragons együttműködés lesz.

Már korábban is szóltak erről szivárogtatások, de a fejlesztők X-bejegyzésének köszönhetően nyilvánvalóvá vállt, hogy mire számíthatunk.

A posztban a „Figyeljen a hangra a sötétben…” szöveg, és és az áll, hogy május 14-én többet is megtudhatunk. Valószínűleg onnantól lesznek kipróbálhatóak az új karakterek, és akkor látjuk majd meg, hogy az együttműködés milyen további jutalmakat és egyebeket hoz el a számunkra.

Egyébként május 14-én tölti be 8. életévét a játék, és a fejlesztők ekkor tervezik megosztani velünk azt, hogy mire is számíthatunk a 9. évben elsősorban a játékmenet fejlesztése, és az új fejezetek tekintetében. Ekkor – május 14-től május 18-ig – lehetőségünk lesz Twitch droppok gyűjtésére is, amihez csupán annyit kell tennünk, hogy fiókunkat összekapcsoljuk a streaming platformmal, és Dead by Daylight adásokat nézünk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.