A legjobb WoT streamerek 2017-ben!

A legjobb WoT streamerek 2017-ben!

Az élő közvetítések koronázatlan királyai 2017-ben, akiknek az adásait hiba nem követni!

Ahogy a videós cikknél, úgy itt is az általam 5 legjobbnak tartott streamert szeretném kiemelni. Fontos, hogy kizárólag olyan játékosokról fogok írni, akik főként élő közvetítéseket csinálnak, tehát a vágott tartalmat feltöltők ebben a listában nem kapnak helyet.

A legjobb WoT videósok 2017-ben!

Ouml;sszeszedtük, hogy kik a legjobb WoT videósok nemzetközi és magyar viszonylatban!

Nemzetközi

5. Mailand

Mailand nemrég robbant be igazán a köztudatba és közvetítéseit több százan nézik egyidőben, ami nem is meglepő annak fényében, hogy rendkívül könnyedén futja a super unicum köröket.

4. skill4ltu

skill4ltu főleg laza játékstílusáról és persze a kiválóság jelek hajszolásáról ismert. Gondoltátok volna, hogy időközben minden tankra megszerezte a 3. kiválóságjelet?

3. SirFoch

Quickybaby után ő a legnézettebb streamer, aki angol nyelven közvetít. SirFoch minimális mennyiségű aranylőszert használ, de ennek ellenére konzisztensen hozza az unicum szintet, ezért nagyon sokat lehet tanulni a játékából.

2. LeBwa

Úgy érzem nem szabad kihagynom a legnépszerűbb orosz streamert ebből a listából, hiszen egyes napokon még QuickyBaby-től is jobb nézettséget szokott produkálni.

1. QuickyBaby

Bár QB meg lett említve a videós kategóriában is, de nem tudok eltekinteni amellett a tény mellett, hogy az élő adásait mindig több ezren nézik, amivel továbbra is ő a legnépszerűbb WoT streamer, így pedig nálam a streamer kategóriában is az első helyre ugrott.

Magyar

5. Tiborka

Tiborka az egyik legaktívabb magyar WoT streamer, hiszen szinte mindennap élőben követhetjük figyelemmel ténykedését a tankok csodálatos világában, amivel listánk ötödik helyét csípte meg.

4. Mars1991

Mars idén számos élő adással kedveskedett nekünk, amikben sok hasznos tippet és trükköt adott a kezdőbb játékosok számára.

3. kajzoo

Kajzoo csatornáján mindig nagyon magas színvonalú és minőségű játékot láthattok, ami a nézőszámokon is visszaköszön.

2. Goodbad93

GB élő adásai szórakoztatóak és nagyon sokat lehet tanulni belőlük, ráadásul szinte minden nagyobb WoT rendezvényen ő a kommentátor és más játékokat is streamel a WoT-on kívül.

1. rudii1991

Rudii jött, látott és győzött, hiszen egyedi stílusának köszönhetően pár hónap érte el a 10.000 feliratkozót youtube-on és játékosok ezrei választják az ő közvetítéseit kikapcsolódás gyanánt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.