Blubber Marin Evolve Shaman pakli bemutató

Blubber Marin Evolve Shaman pakli bemutató

Ha unjátok már a meta paklikat és jól akartok szórakozni, érdemes kipróbálnotok ezt a listát.

A jövő hónapban megjelenő Kobolds and Catacombs Hearthstone kiegészítőből néhány napja kaptunk egy kis ízelítőt a Neutral Legendary lap, vagyis Marin the Fox személyében, aki minden játékos gyűjteményébe ingyen bekerült a Blizzard jóvoltából. A közösség azonnal rárabolt a kártyára és nekiálltak kísérletezni, milyen pakliban lehetne őt a leghatékonyabban felhasználni. Néhány ilyen összeállításról már írtunk nektek korábban; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Mibe is illik Marin? -íme pár pakliötlet, ahol jól elfér a kicsit önimádó kalandor

Van, ahol paklit építettek köré, és van, ahol egyszerűen csak beillesztették. Van, ahol komolyan gondolták és olyan is, ahol erős a viccfaktor.

Most ismét egy Marin összeállítást szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ami véleményünk szerint nagyon kreatív módon igyekszik feltörni a legendás kalóz kincses ládikáját. A pakli alapvetően a klasszikus Evolve Token Shaman-ra épül, kiegészítve Marin-nal és két Moat Lurker-rel, amikkel –ha ügyesen játszuk azokat ki, és az RNG istenei is mellénk szegődnek– akkor egy meccsen belül akár háromszor is el tudjuk pusztítani a Chestet. A pakliban található rengeteg Battlecry lap miatt két Blubber Baron is megtalálható a listában, ennek köszönhetően pedig, ha a végjátékra sikerül felhízlalnunk őket, tovább tudjuk növelni a győzelmi esélyeinket. 

A stratégia egyébként teljesen ugyanaz, mint a klasszikus Token Shaman esetében. A kezdeti körökben el kell borítani a pástot a lényeinkkel, a hatodik kör után pedig jöhet a Doppelgangster + Evolve kombináció, vagy Thrall, Deathseer is számításba jöhet. A tábla tisztán tartásáról a Maelstorm Portal, a Jade Claws és a Jade Lightning gondoskodik, ha pedig bajba kerülnénk, jöhet a demoralizáló Devolve vagy a nagy fenyegetést jelentő, remélhetőleg minél jobban feltápolt Blubber Baron. Az Evolve-val járó RNG effekt ellenére sokminden segíti elő a győzelmi esélyeinket, szóval eléképzelhető, hogy már Marin kijátszása és a láda feltörése előtt sikerül eltipornunk az ellenfelet.

Ami miatt nagyon érdekes a pakli az a Baron és a Moat Lurker. A Baron esetében azért, mert az olyan lapok, mint a Dopplegangster és a Saronite Chain Gang nem csak egyszer aktiválják. Előbbi háromszor, utóbbi pedig kétszer, mivel a lap képessége nem azt kéri, hogy a kézből kell kijátszani a Battlecry lapot, hanem mindig aktiválódik, ha egy Battlecry lény idéződik. 

A Moat lurker pedig a ládikó miatt érdekes, hiszen először is egyre megeszi azt, másodszor pedig ha meghal, akkor vissza is jön a kincs. Ezen kívül akár egy nagy lényt is le tud kapni, csak a pusztítás után el kell tolni egy Evolve-ot és máris eltűnt a negatív DR effekt.

A paklit egyébként egy Chump nevű mesekártyás rakta össze, ha pedig szeretnétek akció közben látni, az alábbi videót ajánljuk figyelmetekbe. 

Összességében nem egy meta pakliról van szó, viszont az RNG effektnek köszönhetően rengeteg vicces helyzetbe kerülhettek vele és rendesen meg is lephetitek az ellenfeleiteket. Ha megjött a kedvetek a kipróbálásához; jó játékot és sok sikert hozzá!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!




Kövess Minket!