Canibal Zoo Warlock pakli bemutató

Canibal Zoo Warlock pakli bemutató

Ha még csak ismerkedtek a Class összeállításaival, ezt az olcsó listát nektek találták ki. 

Ha emlékeztek még, a Journey to Un'Goro kiegészítő elég negatívan hatott a Warlock paklikra és a Class teljesen eltűnt a metából, ráadásul még a ladderen is csak alig 1%-ban fordult elő. A Knights of the Frozen Throne javított valamennyire a helyzeten, köszönhetően a Bloodreaver Gul'dan lapnak, viszont a pár hónapja bevezetett nerfek adtak teret ismét a Warlock-nak, különösen a Zoo változatnak, ami azóta is előkelő helyen szerepel a statisztikákkal foglalkozó oldalak Tier listáin. A Vicious Syndicate aktuális metajelentése szerint például ez az összeállítás az egész létrát nézve Tier1-nek számít, és 53. 24%-os győzelmi aránnyal rendelkezik. 

A paklinak rengeteg változata ismert, és költsége 5-7 ezer dust körül mozog, attól függően, hogy szerepel-e benne a Death Knight hőskártya és a kalóz csomag. Mi most egy viszonylag olcsó verziót szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ami merőben eltér az eddig bemutatottaktól és alapvetően arra a mechanizmusra épül, hogy az olcsó lényeinket elpusztítva nagy értéket nyerjen ki belőlük. A lista fantázianeve Canibal Zoo Warlock, kitalálója pedig az a Chump, akinek a Blubber Marin Evolve Shaman pakliját bemutattuk már néhány napja. 

Kód: AAECAf0GAsUJyssCDjDZB8IItKwCtqwC9q4Csa8C58ECq8ICtMQCl8sC980Cps4CieICAA==

Amint látjátok, a Deck csupán két Epic lapot tartalmaz, a többi kártya pedig Common vagy Rare, szóval a létrehozásához nem kell sokat költenetek. Mint már említettük, a klasszikus Zoo lapok meleltt mint a Voidwalker, Flame Imp, Posessed Villager, vagy Dire Wolf Alpha a pakli leginkább arra épít, hogy Sanguine Reveler, Ravenous Pterrodax és Void Terror kártyákkal más lényeket felfalva előnyt kovácsoljon ki. 

A stratégia tulajdonképpen nem sokban tér el a Standard verziótól, elsődleges feladatunk itt is a pást elborítása és az ellenfél nagy nyomás alá helyezése. A Destroy mechanizmusnak köszönhetően kellemetlen meglepetéseket tudunk okozni, különösen ha a Devilsaur Egg-et és Revenous Pterodax-ot egymás után ki tudjuk játszani még a mérkőzés elején. Érdemes továbbá nem a lényekkel tradelni, hanem a Volatile Elemental-ok és az Unwilling Sacrifice erejét kihasználni, hogy maximalizálni tudjátok az ellenfél arcára mért sebzést. Aggro paklik ellen ne használjátok sokat a Hero Power-t, Control matchup-ban viszont, annak ellenére, hogy a lista nem rendelkezik gyógyítással, menjetek rá nyugodtan a Blood Tap-re. 

A pakli hatékonyságáról egyébként Chump videójában győződhettek meg, ráadásul a kreatív mesekártyás akció közben magyarázza el a helyes lépéseket. Jó tanulást, illetve jó szórakozást mindehhez!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!