4+1 pakli, ami eléggé hasít most Legendben

Nem kell feltétlenül Legendary fegyver ahhoz, hogy hatékonyan tudjatok haladni a ladderen. 

A Hearthstone-ben most minden a néhány napja érkezett Kobolds and Catacombs körül forog, és a játékosbázis folyamatosan tesztelgeti az új lapokat és mechanikákat. A kiegészítő egyik legizgalmasabb lapjai a Legendary fegyverek, amik köré már meg is születtek az első paklik, ha lemaradtatok volna róluk; az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Íme pár példa, hogyan érdemes forgatni a legendás fegyvereket!

Abbiechan | 17/12/10 12:07 Az új kiegészítő megjelenésével minden játékos legalább egy legendary fegyverrel gazdagodott. Most mutatunk nektek kilenc paklit, hogy mindenki megtalálja a magának valót! A Kobolds & Catacombs kiegészítő megjelenésével minden egyes Hearthstone játékos minimum egy legendary fegyverrel lett gazdagabb, köszönhetően az első bejelentkezési bónusznak.

Most ismét néhány paklit szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amik a zavaros meta ellenére igencsak hatékonynak bizonyultak és high Legend-be is eljutottak velük. Az alábbi lista a HearthPwn oldala szerint készült. 

HotMEOWTH Legend Rank 43 Huge Spells Mage-je

Kód: AAECAf0EBKG3At/EApbHApvTAg1NigHJA+wH+wyjtgKwvALKwwLb0wLV4QLX4QKW5ALX6wIA
A Kobolds and Catacombs különösen ráment arra, hogy a Mage-nek drága spelles szinergiákat építsen ki. Érdekes módon bejött a koncepció, és a pakli jól teljesít még Legend-ben is. 

Theo Big Priest-je

Kód: AAECAa0GCKIJqKsChbgC6r8Cws4C6NACkNMC4+kCC9IK0wrXCqGsAqesAre7Aui/AtHBAuXMAubMArTOAgA=
Az elmúlt néhány hónapban a különösen drága Razakus változat mellett, a Big Priest is aktívan részese volt a metának. Úgy tűnik, hogy a pakli továbbra is elég erős maradt, és az új kiegészítőben érkezett Lesser Diamond Spellstone tökéletesen illeszkedik a listába. 

Face Hunter

Kód: AAECAR8CrwSRvAIOoQKoArUD1AXZB5cI2wn+DOq7Ao7DAtfNAvvTAuHjAovlAgA=
A Legendary fegyverre épülő Spell Hunter mellett a fenti aggro verzióval is igen szépen lehet haladni a létrán. Az olcsó lapok és Beast szinergiák mellett a kalóz csomag is feltűnik a pakliban, az alapstratégia pedig már a nevében is benne van: minél gyorsabban minél több sebzést kell bevinnünk az ellenfél arcába. 

Zoroark Legend 3 Tempo Rogue-ja

Kód: AAECAaIHBowCsgKvBNQFkbwCz+ECDLQBqAWIB90IkrYCgcIC68ICps4C3NEC5dECmuIC2+MCAA==
Érdekes módon az összeállítás nem a Prince Keleseth köré épül és a Kingsbane is kimaradt belőle. Ettől függetlenül a lista különösen hatékony, köszönhetően a kalóz csomagnak és az olyan agresszív lapoknak, mint a Leeroy Jenkins vagy a Bonemare. 

Control Wild Legend 1 Aggro Paladin-ja

Kód: AAEBAZ8FBNmuApG8ArnBArfpAg2nBagF1AWxCPUN6g/tD/sPyRa4xwLjywL40gL70wIA
Az összeállítás nem sokban tér el a már általunk is bemutatott Standard változattól, és elsősorban agresszív játékstílust követel. A kalózok és a Ship's Cannon továbbra is eléggé broken, továbbá a Corridor Creeper is eléggé OP, ha mondjuk 0 manáért tudjuk kirakni a pástra. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!