Melyik a legjobb grip, ha csak pötyögni szeretnél?

Melyik a legjobb grip, ha csak pötyögni szeretnél?

A sorozatlövés után WackyJacky megvizsgálta, melyik a legjobb grip, amikor csak pötyögsz a fegyvereddel.

WackyJacky nagy szakértője a PUBG-nek, oktató-, és tesztvideót többszázezren követik figyelemmel. A nemrég megjelent óriási patch, ami az 1.0 óta a legnagyobb frissítése a PUBG-nek; számos újítást, köztük nem egy új tárgyat és kiegészítőt hozott magával. Nem véletlen, hogy mindenki gőzerővel teszteli, hogy melyek most a legerősebb extrák a különböző fegyverekre. WackyJacky nemrég csinált egy videót arról, hogy az egyes gripekkel (amelyekből most már öt különböző is van a játékban), melyikkel a legjobb spray-elni, ha ezt még nem olvastátok el és szerettek tunkolni a játékban, mindenképpen ajánljuk.

Az új Guide viszont épp ellenkezőleg, azt vizsgálja, hogy melyik a legjobb grip akkor, ha csupán pötyögsz a fegyvereddel, azaz egyszerre csak egy golyót lősz ki. Nézzük is!

WJ egy 6x-os scope-pal, fullra felszerelt M416-ot használt tesztelésre. Két dolgot vizsgált: a max reticle positiont (azaz, hogy mennyire és merre rántja fel egy lövés a célkeresztet), valamint a reticle resting positiont (ez az a pont, ahol a lövés után a fegyvered stabilizálódni fog, és ahova a következő golyó fog menni, ha nem segítesz rá az újrapozicionálásra az egérrel manuálisan). Minél alacsonyabban van a sárga vízszintes vonal, annál kevésbé zavaró, ahogy felrántja a fegyvert, és minél alacsonyabban van a sárga pont, annál pontosabban lehet vele ugyanoda lőni, amikor pötyögsz. 

Ezek után, nézzük meg, hogy teljesítettek az egyes gripek!

Vertical grip

Meglepően pontos, és nem is rántja fel annyira a fegyvert, hogy zavaró legyen, -ráadásul nem szór összevissza. 

Angled grip

A verticalhoz képest sokkal jobban felrántja a célkeresztet, ráadásul a visszaérkezési pozíció is eléggé szanaszét van, -nem túl baráti, ha messziről akarsz pötyögni.

Lightweight grip

Az egyik új grip a játékban lehet, hogy sokmindenre jó, de erre aztán biztos nem; borzalmasan szór, szóval semmiképp se használjátok pötyögésre:

Thumb grip

A másik újdonság, ami a frissítéssel jött. Nem rossz, de nem is a legjobb.

Half Grip

A sorozatlövés nyertese itt kevésbé volt helytálló, de azért még mindig odafér a vállalhatóak közé. Ha valaki kicsit magasabb szinten űzi a játékot, Half grippel is boldogulni fog, ha pötyögésről van szó.

Összesítés

Némileg meglepő módon, de nem egy újdonság, hanem a jó öreg Vertical grip vitte el a pálmát a "legjobb kiegészítő pötyögésre" kategóriában. Nem ránt magasra, jól visszahúz lövés után, nem kell sokat pepecselni vele, ha gyorsan akarunk vele pötyögni, hiszen az a legbiztosabb: nem sorozat, hanem nagyon gyors és pontos pötyögés. Ebben a Vertical a király, de ha összesítjük a sorozat és pötyögő stílust, a Half Grip az abszolút győztes. És itt is igaz: a Lightweight Grip lényegében semmire se jó, inkább fel se vegyétek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Közvetítések